Reality25. december 2016

Ronni Garner kørt ned på motorvejen: - Jeg gik ud som et lys

Reality-deltageren Ronni Garner nåede lige at høre et ”sus” bag sig, inden at han gik ud som et lys. Ronni Garner var blevet ramt af en bil, mens han stod i nødsporet på motorvejen. Helt mirakuløst slap han med mindre kvæstelser
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ronni_garner.jpg
 (Foto: All Over)

Han er ikke et sekund i tvivl om, at nogen har holdt hånden over ham. Og det er da også på alle måder mirakuløst, at reality-deltageren Ronni Garner ikke er kommet mere til skade.

23. december blev Ronni Garner ramt af en bil, der kom bragende ind i ham med høj hastighed, mens han stod i nødsporet på motorvejen for at fikse et håndtag på sin trailer.

Til BT fortæller reality-deltageren nu, at han nåede at høre et ”sus” bag ham, inden at bilen kom bragende imod ham.

- Jeg nåede lige at høre et sus og træde lidt tilbage, inden det bare sagde 'smak', og jeg gik ud som et lys, fortæller Ronni Garner, da BT fanger på telefonen.

Selv om bilen kom med høj fart, slap Ronni Garner nærmest mirakuløst med mindre skader. Til BT fortæller han, at han har pådraget sig en hjernerystelse – og så er der også en risiko for, at en nerve i hans skulder er blevet revet over.

I dagene efter ulykken delte Ronni Garner en række billeder fra hospitalssengen. Her kunne man se, at også hans ansigt var medtaget efter mødet med bilen:

- Jeg ligger med tårer i mine øjne. Tænker på hvem der har holdt hånden over mig. For der er en der har gjort det, skrev en rystet Ronni Garner blandt andet på sin Facebook-profil.

- Jeg blev ramt af bilen med 110 -120 km/t og fløj et pænt stykke. og er nu indlagt. Først i Glostrup og nu i Køge. Fuck jeg har været heldig. Glædelig jul alle. Skulder, Balle, håndled og finger. Albue. Hoved. Nakke. Av av, skrev Ronni Garner til det første billede, som han delte dagen efter den frygtelige ulykke.

Ronni Garner blev udskrevet, så han kunne komme hjem og holde jul med sin kone og sine børn.

Sponsoreret indhold