Robinson Ekspeditionen1. oktober 2018

Aldrig set før: Strid i "Robinson" får store konsekvenser

Skurkene og Heltene har ikke haft pæne ord til overs for hinanden indtil nu, og i aften får deres stridigheder i ”Robinson Ekspeditionen” konsekvenser
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/robinson_1.jpg
 (Foto: TV3)

Heltene og Skurkene har ikke meget til overs for hinanden i årets ”Robinson Ekspedition”.

Skurkene mener, at Heltene hoverer for meget over alle deres sejre.

Heltene mener derimod, at Skurkene er nogle pivskider, hvor særligt mændene gemmer sig.

Heltenes Türker og Skurkenes Yasser har i sandhed været flittige til at stikke til hinanden, når mulighederne har budt sig – og i aften kulminerer det, da deres stridigheder ender med at have konsekvenser, der aldrig før er set i ”Robinson Ekspeditionens” lange historie.

Türker har ikke glemt, at Yasser har udfordret ham i en dødskamp, og efter kappestriden i aften går Türker derfor direkte hen til Yasser for at få håndslag på, at de to skal stå ansigt til ansigt i dødfalden.

været fremtrædende og flittige til at stikke til hinanden, når muligheden har budt sig. Det kulminerer i aftenens afsnit, hvor deres stridigheder får konsekvenser, der aldrig før er set i TV3-serien.

– Jeg fortryder ikke, at jeg udfordrede Türker. Jeg fortryder ikke, når jeg udfordrer nogen som helst. Men jeg dummede mig måske lidt for meget, lyder det efterfølgende fra Yasser.

Han synes, at Türker er alt for arrogant.

– Jeg synes, det er så arrogant og barnligt, at Türker kommer hen og giver mig hånden. Det er så klamt en attitude at komme med på den måde.

Der er dog noget, der tyder på, at én af dem ikke dukker op, når dødskampen endelig skal stå sin kamp. Hvad der sker, og hvordan det ender, kan du se i aften klokken 20 på TV3.

Sikkert er det, at når dødskampen er slut, er alt forandret i årets ”Robinson Ekspedition”.

Du kan se klippet, hvor Türker får håndslag af Yasser herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold