Robinson Ekspeditionen21. november 2018

Video: Sasha langer ud efter sine Robinson-venner

Sasha havde ikke kun positive ord med i bagagen, da hun ankom til finalefesten i årets Robinson Ekspedition. Hør, hvad hun havde at sige til sine tidligere med-deltagere i ekspeditionen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sasha_0.jpg
 (Foto: SE og HØR)

Sasha havde ikke kun positive ord at fortælle, da hun mandag aften ankom på den røde løber til finalefest i årets ”Robinson Ekspedition”.

Hun følte nemlig stadig, at nogle af hendes tidligere med-deltagere har opført sig dårligt under ekspeditionen.

Sasha og Martin endte som bekendt i et meget heftigt skænderi, mens de begge befandt sig på øen. Og det var da også noget, som Sasha også fremhævede, da hun ankom på den røde løber.

Desuden fortalte Sasha også, at hun hellere havde set Zanne vinde i stedet for Jamil. Du kan se hele interviewet med Sasha i videoen herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Du kan se eller gense skænderiet mellem Sasha og Martin i videoerne herunder.

Artiklen fortsætter under videoerne...

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Martin har tidligere fortalt til SE og HØR, at de fulgtes hjem til Danmark i flyet, og at stemningen mellem dem var blevet god igen. Eller det troede han hvert fald.

For ifølge Martin svinede Sasha efterfølgende ham til. Blandt andet havde Sasha efter Martins udsagn sagt, at ”Martin ønskede hende død”.

- Det passer ikke. Jeg har ikke sagt, at jeg ønskede hende død. Jeg har sagt, at jeg ønskede, at hun ikke var blevet født. Det er noget andet. Selvfølgelig ønsker jeg ikke hende død, siger Martin til SE og HØR, inden han tilføjer, at Sasha har bagtalt ham til en nylig afholdt Robinson-fest.

- Og så viser det sig, at hun har bagtalt mig helt vildt til en fest med de andre Robinson-deltagere for en måneds tid siden, hvor de var til fest hos en Robinson-deltager, hvor jeg ikke kunne deltage. Hun har svinet mig til, jeg har set billeder og video af det. Det er simpelthen til grin, fortalte der fra den tidligere Robinson-deltager.

Sponsoreret indhold