Robinson Ekspeditionen11. september 2018

Kristine røg ud af Robinson: - Det kom ikke bag på mig

Kristine måtte i aften forlade årets Robinson Ekspeditionen, men selv om hun var forberedt, var hun slet ikke klar. Til SE og HØR fortæller hun, at hun sikkert kunne have reddet sin egen røv, hvis hun havde sagt ja til en alliance med Casper og co. Men hun kan slet ikke udstå ham
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kristine.jpg
 (Foto: TV3)

Jokerne har ikke haft det let i årets Robinson Ekspedition.

For selv om det lykkedes holdet at kæmpe sig væk fra den frygtede Sump, har der alligevel været nok af problemer at tage fat på.

I aften måtte de så for tredje gang i træk i Øråd. Og det kom til at koste Kristine sin plads på øen. Hun blev således stemt ud af alle sine holdkammerater.

Til SE og Hør fortæller en ærgerlig Kristine nu, at hun godt var klar over, at hun var i farezonen.

- Jeg vidste, at det ville være min røv, der stod for tur. Det var hårdt og pisse frustrerende, for jeg synes slet ikke, at jeg var en af dem, der burde sendes hjem. Jeg synes selv, at jeg bidrog med en masse ting, hvor man kan sige, at der var andre, der ikke bidrog ret meget. Sebastian kunne jo ikke rigtig bidrage med noget, fordi han var så tynd og underernæret. Han kastede også op flere gange, fordi han slet ikke kunne holde noget mad i sig, siger Kristine til SE og HØR.

I dag tror hun, at hun kunne have undgået at blive stemt hjem, hvis hun havde takket ja til alliancen sammen med Casper, Türker og Louise.

- Da jeg kommer tilbage fra den første dødskamp, er holdene mere eller mindre delt op. Casper, Türker og Louise som den ene. Lige da vi ryger i Sumpen, hiver Casper fat i mig, fordi han gerne vil have mig på sit hold, men det kunne jeg simpelthen ikke rent personligt, siger Kristine til SE og HØR og uddyber:

- Lige fra vi stod i Kastrup Lufthavn havde jeg det svært med ham. Når han åbnede munden, vendte det sig i min mave. Der er bare rigtig mange ting, der gør, at jeg ikke kan med den mand, siger hun.

- Hvis ikke Casper havde været en del af holdet, kan det da sagtens være, at det var endt anderledes, og at jeg havde haft en chance. Hvis jeg var gået med start, så var det nok Jakob eller Sebastian, der var røget før mig, siger Kristine.

Det blev dog hende, der måtte forlade øen og dermed årets Robinson Ekspedition.

Sponsoreret indhold