Robinson Ekspeditionen11. september 2018

Se videoen: Derfor blev Søren hastet fra øen

En alvorlig infektion i armen – måske opstået som følge af et insektbid – betød, at Søren i aftenens afsnit måtte hastes fra øen. - Armen begyndte at hæve rimelig kraftigt, og jeg begyndte at blive konfus og rigtig svimmel, fortæller Søren. Om han vender tilbage til øen, må tiden vise
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/soeren_2.jpg
 (Foto: TV3)

En hævet arm sendte i aften Søren væk fra øen i årets Robinson Ekspeditionen – og om han bliver frisk til at vende tilbage, må tiden vise.

Lægerne var ikke i tvivl, efter Søren begyndte at føle sig skidt tilpas en morgen. Han skulle væk fra øen, så armen kunne blive undersøgt grundigt nok.

Det fortæller han til SE og HØR:

- Jeg blev noget overrasket, da lægen sagde, at jeg skulle med. Selv om jeg var meget konfus og svimmel, havde jeg nok håbet, at det kunne klares på øen med noget medicin, fortæller Søren.

Han fortæller, at han vågnede om morgenen med voldsomme smerter i sin albue, der også er rød og hævet. Og da han op af formiddagen begynder at blive konfus, er han ikke i tvivl om, at det kan være meget alvorligt.

- Det bliver rimelig hurtig noget værre. Armen begynder at hæve rimelig kraftigt, og jeg begynder at blive konfus og rigtig svimmel. Jeg begyndte også at blive rigtig skidt tilpas, så jeg tager kontakt til produktionen og siger, at det føles forkert, siger Søren.

Produktionen havde først sendt nogle billeder af Sørens arm til holdets læge, men da han begyndte at fortælle om svimmelhed og feber, gik det hurtigt stærkt. En læge blev sendt til øen for at tilse Søren, og her konkluderede lægen hurtigt, at Søren var ramt af en infektion.

Da man ikke vidste hvorfor – og præcis hvilken infektion der var tale om – besluttede lægerne, at Søren skulle hastes fra øen.

Om han bliver klar til at vende tilbage, må tiden vise.

Du kan se eller gense klippet, hvor Søren fragtes væk herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

Sponsoreret indhold