Reality 25. oktober 2021

"Robinson"-chok: To spillere får kniven af kammeraterne

Hele to deltagere mærker chokerede magten fra alliancerne på egen krop. Spoiler: Læs kun videre, hvis du vil vide, hvad der sker i afsnit otte af "Robinson ekspeditionen".
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Johannes var hurtig til at melde sig til dødskampen på hold Syd - indtil han rigtig forstod, hvad konsekvensen egentlig var.

Aldrig har en undervandsrugbyspiller padlet hurtigere baglæns.

For selv om Johannes også arbejder med forsikringer og dermed er god til både svømning og tal, var det alligevel ikke attraktivt at deltage i ugens opgave i dødskampen, som netop krævede skills inden for netop de to discipliner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT

Johannes. Foto: NENT

Skuffet Ida fik kniven af kammeraterne

Taberen ville nemlig ryge helt ud af "Robinson ekspeditionen", og vinderen ville skulle dyste mod den udstemte i ørådet. Så Johannes fik travlt med at lyve om, hvor dårlig han faktisk er til at dividere, og med at trække på sin sydalliance. Inden de blev enige om at sende enten Ida eller Laila af sted, meldte Ida sig for ikke at tabe ansigt.

- De nåede ikke at pege på mig, fordi jeg skyndte mig at sige "jeg tager den". Ingen skal bestemme over min skæbne i "Robinson ekspeditionen", siger Ida Pedersen til SE og HØR.

Hun giver ikke meget for Johannes' trækken i land.

- Han blærer sig hele tiden med, hvor god han er til undervandsrugby og tal. Er han der for at vise noget, eller for at fedtspille? Det der "hvis det er farligt, så er det ikke noget for mig", jamen hvorfor fanden er du med i "Robinson ekspeditionen", hvis du er bange for noget, der er farligt, spørger Ida retorisk.

- Den, der intet vover, intet vinder.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT

Ida. Foto: NENT

På hold Nord så det helt anderledes ud. Her meldte Svensson sig selv - og skulle dermed op imod Ida i dødskampen.

- Jeg tænker, det er fedt, at jeg skal kæmpe mod Svensson. Det er også derfor, jeg smiler. Hvis jeg skal ud af "Robinson", så skal det være til en af de stærkeste, siger Ida, der endte med at tabe dødskampen og blive sendt direkte ud af ekspeditionen og hjem til Danmark.

- Det er den mest værdige måde at ryge ud på i stedet for i et latterligt øråd. Jeg blev offer for den store sydalliance, og det kunne jeg nok ikke have gjort meget anderledes. Hellere det end en kniv i ørådet.

Frederik snydt af sin alliance

Og netop en kniv i ørådet blev Frederiks ryg præsenteret for. Han havde regnet med, at Laila, der ikke var en del af den store sydalliance, og som i øvrigt allerede havde en stemme på sig, ville blive stemt ud.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT

Frederik. Foto: NENT

Men holdet vendte sig mod den lærerstuderende og stemte Frederik ud. Både for at splitte ham og Johannes og for at ære Ida, der kaldte Laila for sin "mami".

- Den havde jeg ikke set komme. Vi havde en gammel aftale på syd-holdet om at stå sammen indtil sammenlægningen. Men det handler åbenbart om at være proaktiv. Johannes og jeg sad bare på vores bare røv. Vi troede, der var tillid i alliancen, det var der så ikke, siger Frederik Willems til SE og HØR.

Vi følte ikke, vi adskilte os meget fra de andre. Vi nåød bare livet på øen og at være i et med naturen. det var også en del af oplvelsen. Jeg blev taget godt og grundigt ved næsen der.

- Det var en ret syg følelse i kroppen at være smidt ud af sin alliance. Jeg havde det egentlig skidegodt med de fleste. Men det er jo et spil for fanden, nogen skulle jo ud.

Men Frederik røg ikke ud. Han dystede mod Svensson, der allerede havde spillet Ida ud tidligere, og efter en sej kamp endte Svensson med at tabe, hvilket det betød en redning for Frederik, der nu ved, at størstedelen af hans hold lige har forsøgt at smide ham ud.

- Det var fedt at vinde over ham, men det havde været lige så fedt at vinde over en anden. Jeg havde egentlig gerne set ham med videre i et stærkt felt. Det var en lidt underlig duel, den handlede mest af alt om koncentration, forklarer Frederik.

Se videoen øverst i artiklen for at få svar på, hvem Ida savnede allermest, mens hun var i Den Dominikanske Republik for at deltage i "Robinson ekspeditionen".

Sponsoreret indhold