Reality 18. oktober 2021

Åh nej, nu igen: Endnu en "Robinson"-deltager syg - overnatter på hospitalet

Det er benhårdt at deltage i "Robinson ekspeditionen" - og nu kommer endnu en deltager på hospitalet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Under ugens dyst bliver Ralf dårlig og må lægge sig, da han vender tilbage til lejren.

Men dagen efter får han det igen skidt - og så endnu værre.

Der bliver vist meget lidt om Ralfs situation på tv, da kameraerne var slukkede, men til SE og HØR uddyber han, hvad der skete, siden vi pludselig får at vide af Jakob Kjeldbjerg, at han er blevet kørt på hospitalet.

- Det går helt galt for mig. Jeg har helt ekstrem kvalme, og det hele sejler rundt, forklarer Ralf Christensen til SE og HØR.

En læge måler hans hvilepuls, som er på 39. Det er helt ekstremt lavt, medmindre man er en trænet sportsmand - "og det er jeg ikke", siger spilleren.

Han bliver lagt ned med benene op for at stabilerese hans tilstand, men han får det kun værre.

- Noget af det sidste, jeg husker, er, at jeg ikke kan forstå de andres samtale længere. Det er bare mumlen for mig. Det bliver jeg skræmt over. Så har jeg det, som om jeg falder i søvn. Jeg kan ikke huske mere. Det næste, der sker, er, at jeg mærker et temperaturskift, og det er så der, hvor jeg kommer ind på hospitalet, fortæller Ralf.

- Jeg bliver kørt ind i en kørestol. Jeg kan på ingen måde huske, at jeg har siddet i en kørestol.

En deltageransvarlig, der hedder Line og som er tidligere sygeplejerske, er med ham på hospitalet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: NENT

Ralf Christensen kommer en tur på hospitalet i afsnit 7 af "Robinson ekspeditionen". Her fortæller han, hvorfor. Foto: NENT

- Hun trykker mig på brystet for at få kontakt til mig. Jeg kan høre, hun siger: "Hej Ralf, det er Line, jeg er her også, du er ikke alene". Det gav mig ro og tryghed, og så faldt jeg hen igen.

Midt om natten vågner Ralf i en hospitalsseng. Han har et drop i hver arm. Der er helt mørkt udenfor. Line ligger i en seng ved siden af.

- Jeg vækker hende og siger: "Hvad sker der, hvad sker der?" Hun spørger, hvordan jeg har det, og jeg svarer, at jeg tror, jeg har det okay. Så spørger jeg, om jeg er ude af "Robinson ekspeditionen", fortæller deltageren.

- Det er du ikke, men du skal tage en beslutning, om du er i stand til at fortsætte, svarer Line.

Ralf får bakset sig ud på toilettet sammen med de to dropstativer. Her ser han, at spejlet er taget ned, og sæben er væk. Han er ikke ude af programmet endnu.

Lægen vil give Ralf en cola, men han må ikke få noget, så længe han stadig er med i "Robinson ekspeditionen". Det ville være et regelbrud.

- Det føles lidt, som om jeg har tømmermænd. Jeg er lidt kvalme og er utilpas, men jeg vil egentlig gerne bare tilbage til øen. De siger, det er på eget ansvar, hvis jeg vælger at tage af sted, fortæller Ralf.

Produktionen spørger, om de skal kontakte hans kone, Lisbeth Østergaard, men det siger Ralf nej til. Han vil ikke gøre hende bekymret, og han er på vej tilbage i spillet.

- Det er en lang sejltur tilbage, og det har blæst meget op, så jeg kommer ud i rimelig høj sø. Der var jeg lidt ubekvem. Det hele gynger, og jeg tænker bare: "Hvad fanden har jeg sagt ja til".

Se, hvordan det går Ralf, i "Robinson ekspeditionen" på TV3 og Viaplay.

Se Svensson tale om sin tur til hospitalet i videoen øverst i denne artikel.

Sponsoreret indhold