Rachel fra ”Årgang 0”: Jeg vil gerne have en kæreste

Rachel Ellebye fra \

Rachel Ellebye fra "Årgang 0"

(Foto: Mikael Rieck)

Efter et år i Argentina var 17-årige Rachel fra "Årgang 0" klar over, at hun ikke skulle vende tilbage til sit børneværelse i Aabenraa. 

Hun valgte derfor at tage på kostskole i Birkerød. Og det var ren tilfældighed, at Rachel Ellebye og hendes bror, 19-årige David, endte på den samme skole.

– Vi var ude at kigge på flere, og så valgte vi denne. Vi har nok samme smag og er ikke søskende for ingenting, fortæller den snart 18-årige “Årgang 0“-stjerne, da SE og HØR besøger hende på Birkerød Kostskole, hvor hun bor og går på gymnasiets internationale linje.

Både Rachel og David har travlt med skole, venner og frivilligt arbejde, men de finder alligevel tid til hinanden i weekenderne eller hvis den ene har brug har brug for det. 

Artiklen fortsætter under billedet ...

Rachel Ellebye Årgang 0

(Foto: Mikael Rieck)

I øjeblikket er Rachel single, og selv om hun gerne vil have en kæreste, er det ikke noget, hun jagter.

– Jeg har ingen kæreste. Jeg havde lidt et forhold i Argentina, men vi blev hurtigt enige om, at det ikke kunne lade sig gøre, da vi ikke kan have et langdistanceforhold fra Argentina til Danmark, siger hun og fortsætter: 

- Jeg vil gerne have en kæreste, men jeg tager tingene med ro og ser, hvad der sker, så jeg ikke forhaster mig, afslutter hun.

Der er stadig halvandet år, til Rachel bliver student. Og til den tid, har den eventyrlystne teenager atter planer om at drage mod udlandet. 

Læs meget mere om Rachel Ellebye fra "Årgang 0" i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close