Reality 28. juli 2017

Rachel er hjemme fra Argentina: Nu flytter hun til Sjælland

”Årgang 0”-Rachel går i sin brors fodspor, når hun efter sommerferien starter på kostskole
(Foto: Mikael Rieck)

"Årgang 0"-Rachel er netop hjemvendt efter et 11 måneders ophold som udvekslingsstudent i Argentina. 

Den 17-årige sønderjydes familie har dog kun fornøjelsen af hinandens selskab et par uger endnu, for snart venter et nyt eventyr for Rachel Ellebye.

– Jeg skal til Birkerød ligesom David. Vi kiggede på to kostgymnasier, og jeg begynder om tre uger. Jeg skal gå på IB, der er den internationale linje. Jeg skal have sprog, fordi det interesserer mig, fortæller Rachel til SE og HØR og fortsætter: 

- Jeg ser frem til det, fordi det er fedt at skulle opleve noget nyt igen. Der er jo et internationalt miljø, og i Argentina blev jeg også ven med de andre udvekslingsstudenter fra USA og andre lande. Der var også en pige fra Taastrup, som jeg blev bedste ven med, afslører hun.

At Argentina har fået en speciel plads i den ambitiøse teenagers hjerte, er der ingen tvivl om.

Når Rachel snakker om de seneste 11 måneder i sit liv, bliver smilet stort, og de positive gloser står i kø. 

Men det sydamerikanske land har også været godt for Rachel.

– Rachel er blevet en rigtig glad pige. Hun er meget optaget af Argentina. Det er på den gode måde, men vi har jo kun haft få timer med hende. Jeg kan også genkende sorgen, hvor man kommer tilbage hjem, og så sker der ikke længere så meget, konstaterer mor Theresia.

Står det til Rachel, har hun ikke besøgt landet for sidste gang.

– Jeg savner familien, maden og vennerne. Jeg savner bare alt. Jeg vil gerne til Argentina, når jeg er færdig med gymnasiet. Jeg er faldet for hele landet, fordi jeg har rejst meget rundt med familien, lyder det fra ”Årgang 0”-sønderjyden, som du igen kan følge i begyndelsen af næste år på TV2.

Læs mere om "Årgang 0"-Rachel i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Sponsoreret indhold