Nyheder23. december 2016

"Årgang 0"-Rachels jul i Argentina: Må undvære mor og far

16-årige Rachel er på udveksling i Sydamerika, så resten af "Årgang 0"-familien må holde julen uden hende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/14800824_892795624154372_2036675375_n.jpg
 Privat

Det bliver første jul uden Rachel og sidste jul i villaen i Aabenraa for ”Årgang 0”-familien i det sønderjyske.

Lars Ellebye og Theresia Treschow-Kühls teenagedatter Rachel befinder sig således på den anden side af kloden som udvekslingsstudent i Argentina.

Samtidig planlægger forældrene flytning til Tyskland, fordi Theresia har fået nyt job som præst i Tarp. Så det bliver på alle måder en speciel højtid i ”Årgang 0”-familien.

Men de tager omvæltningerne med ophøjet ro, for de er vant til, at deres børn går deres egne veje.

https://imgix.seoghoer.dk/20161205_wen_-_aabenraa_6.jpg
 Kaspar Wenstrup

– De sidste mange år har vi holdt jul på et hotel i England, så vi har egentlig ikke nogen faste traditioner ved julen. Vi mistede mange familiemedlemmer omkring jul, og det gjorde, at vi havde behov for at tage væk i julen. Vi har fået mange gode venner i England ud af det, lyder det fra Theresia, som har sendt sin bedre halvdel retur til apoteket, mens hun tager interviewtjansen med SE og HØR.

Rachel har haft base i Sydamerika siden august, og hun stortrives i det varme klima.

– Hun skrev lige, at hun savner julen og julepynt. De skal ud med nogle venner, og så skal de have grillaften juleaften. Der er omkring 35 grader, så det er en anden slags jul, fortæller den stolte mor.

– Hun har fået nogle bittesmå parfumer af os i julegave, for hun skal ikke have noget, hun skal slæbe med hjem igen. Rachel har det godt, og så har vi det også godt. Mine børn behøver ikke at hænge om halsen på mig, siger TV2-familiens matriark, som du igen kan følge i begyndelsen af 2017, hvor "Årgang 0" vender tilbage til skærmen.

Endnu flere fotos af Rachel:

Årgang 0 Rachel klar til Argentina

Sponsoreret indhold