Nyheder18. december 2016

”Årgang 0” vender tilbage – Rachel løfter sløret for ny sæson

3. januar kan vi igen sige hej til Rachel, Christian og Stephanie, for her vender de tre teenagere tilbage med en ny sæson ”Årgang 0”. Og nu løfter apotekerdatteren lidt af sløret for, hvad vi kan forvente af den nye sæson
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-85290.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Har du også savnet Rachel, Stephanie og Christian? Og glæder du dig også til et gensyn med de tre unge mennesker?

Ja, så skal du ikke vente meget længere. For den nye sæson af ”Årgang 0” får premiere om under tre uger, og det bliver et program fyldt med masser af gode og skønne øjeblikke.

I programmet, hvor vi altså følger teenagerne i deres 16. år, kommer vi blandt andet med Stephanie til New York, og vi er også med, når Rachel siger farvel til sin familie i Sønderjylland og drager på udveksling til Argentina.

– I programmet følger vi mine forberedelser, inden jeg tager til Argentina, og så er der også optagelser hernede fra. Desuden optager de også hjemme hos mine forældre i Danmark, så de og David er stadigvæk med, afslører Rachel overfor Realityportalen.dk.

Kameraerne var også med, da Stephanie tilbage i april fik en vild overraskelse af sin mor. Stephanie troede, at hun skulle til London, men i virkeligheden var destinationen New York. Mor og datter tilbragte nogle gode dage i den amerikanske storby.

Desværre får vi ikke et gensyn med vestjyske Emma fra Tarm. Den unge pige har valgt at trække sig helt fra programmet.

- Emma vil gerne være en helt almindelig teenager og ikke "Emma fra tv". Det har ikke været nogen nem beslutning, for hun haft mange gode oplevelser med serien. Men efter lang tids overvejelse er vi i fællesskab blevet enige om, at det er det rigtige for hele familien at stoppe nu, fortalte Emmas far, Poul-Erik, til TV 2 i september.

Den nye sæson af ”Årgang 0” får premiere 3. januar klokken 20.00 på TV 2.

Du kan se billeder af ”Årgang 0” herunder:

Årgang 0 Rachel klar til Argentina

Sponsoreret indhold