Reality15. juli 2020

Pitzner og Wafande: Ses stadig

Diamantdronningen forstår godt, at alle tror, at hun og musikeren Wafande har noget kørende – men de er bare venner.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/pitzner_0.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

De sad arm i arm til søs og hyggede sig på det åbne hav.

Og kæresterygterne tog for alvor fart, da Wafande åbenhjertet fortalte om sine føleler for Katerina Pitzner i programmet “Over Atlanten”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/pitzner_1_0.jpg
 (Foto: Discovery Networks Danmark (Carsten Andersen))

Der var sød musik mellem Katerina Pitzner og den 198 centimeter høje reggae-gigant, da de begge to var med i Dplays “Over Atlanten”. (Foto: Discovery Networks Danmark (Carsten Andersen))

Jeg er meget positivt overrasket over hende, vil jeg sige. Hun har stjålet mit venskab og mit hjerte, sagde Wafande om Katerina Pitzner i programmet.

Ingen kys

Diamantdronningen og musikeren ses da også stadig privat, men det er kun som rigtig gode venner, lyder det fra Katerina Pitzner, som i øjeblikket er ved at optage sæson fire af “Diamantfamilien”.

– Det er jo noget pjat, det der med Wafande. Der har aldrig været noget, men jeg kan godt se, at det virkelig ser sådan ud, på grund af den måde programmet var klippet sammen på. Så jeg forstår det godt. Men det var en varm pose luft. Vi er bare rigtig gode venner, og der har ikke været det mindste kys. Det var fedt for mig, at han var på den båd, for vi havde det sjovt, siger Pitzner om sit forhold til Wafande.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/wafande_3.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

W'afande Jolivel Zahor, bedre kendt som Wafande, 37, har end ikke kysset med diamantdronningen, siger hun selv. (Foto: Dan Mariegaard)

På spørgsmålet, om Katerina Pitzner ser en anden mand i øjeblikket, bliver den flotte tv-kendis dog en smule mere vag i kommunikationen.

– Tjaaaa … nej, det ved jeg ikke rigtig, det tror jeg ikke rigtig, jeg kan udtale mig om.

Sponsoreret indhold