Reality5. juni 2019

Philip og Lenny: Her sætter vi vores kryds

Philip May og Lenny Pihl interesserer sig ikke synderligt meget for politik, men de to tv-stjerner har dog planer om at stemme til onsdagens folketingsvalg
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/22198934_10155665683207970_2045150568_o.jpg
 Foto: TV3

Lenny og Philip medvirker i øjeblikket i Viafree-programmet "Spindoktorerne – Lenny og Philip".

Her skal de to charmetrolde finde et job som spindokter, hvor drengene hjælper politikerne med at fange de unge vælgers interesse.

Selvom de to realitystjerner prøver at komme med gode råd til en række politikere, så er Philip og Lenny ikke helt klare i spyttet, når det kommer til, hvad de stemmer.

Det fortæller Philip og Lenny til Realityportalen.

- Jeg er lidt i tvivl om, hvem jeg stemmer på, men jeg stemmer ikke blankt. Jeg har tænkt mig at stemme på nogen, som går op i klimaet og miljøet og sådan noget. Det er lidt det, jeg tænker mest på. Så vi er ovre i det nye – grøn blok, formentlig. Jeg er dog ikke helt sikker, for jeg er prøvet at tage en masse tests på nettet for at blive helt sikker på, hvad det er, jeg vil stemme, men det er forskelligt hver gang, hvem det bliver. Så jeg er lidt i tvivl, lyder det fra Philip.

Lenny fortæller, at han nok ikke selv kommer til at bestemme, hvor han skal sætte sit kryds.

Den klarer vennen, da han er mest inde i sagerne.

- Jeg stemmer heller ikke blankt, men jeg har tænkt mig bare at tage med Philip og stemme det samme som ham. Han plejer at have ret. Og faktisk har jeg aldrig stemt i mit liv. Jeg har én gang været inde på en skole for at stemme, men så var køen en kilometer lang, og så gav jeg op. Så det er første gang i år, i en alder af 33 år, at jeg skal stemme. Men jeg glæder mig, fortæller Lenny.

- Jeg har stemt altid. Jeg har stemt forskellige ting, da jeg blev påvirket meget nemt og ikke rigtig sat mig ind i tingene. Så i mine unge dage stemte jeg DF, så rykkede jeg op i Liberal Alliance, og nu skal der ske noget helt nyt, lyder det fra Philip til Realityportalen.

Folketingsvalget finder sted i dag 5. juni. Valgstederne lukker klokken 20.00.

Sponsoreret indhold