Paradise Hotel 10. august 2016

Ulven Peter vender tilbage til reality-TV

Peter ”Ulven” Birch har sagt ja til at medvirke i reality-programmet ”Jagten på det nye kuld”, og nu har han fået så meget blod på tanden, at han også godt kunne se sig selv deltage i ”Robinson Ekspeditionen”
Foto: All Over

Vi lærte ham at kende som den kvindeglade ulv i Paradise Hotel i 2010, der ikke var bleg for at ende i trusserne på tøserne. Siden har vi dog ikke set så meget til Ulven Peter. Hvert fald ikke på reality-skærmen.

Men nu vender han tilbage, fortæller Peter til Realityportalen.dk.

Ulven har nemlig sagt ja til at caste den nye sæson af ”Paradise Hotel”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

-  Så jeg er med i "Jagten på det nye kuld" sammen med flere af paradisoerne fra sidste sæson. Caroline og jeg har rejst rundt i landet og søgt efter deltagere – det har været ret sjovt, fortæller Peter til Realityportalen.dk.

Det er længe siden, at Ulven sidst har medvirket i et reality-program, og han har også sagt nej til flere tilbud. Men nu er han så småt ved at få blod på tanden igen:

– Hvis jeg for eksempel blev spurgt om "Robinson", vil jeg da ikke sige nej tak. Men nu må tiden vise, hvad jeg bliver tilbudt, og så tager jeg den derfra, siger han til Realityportalen.dk.

Se billeder af Ulven Peter i det store galleri herunder:

Ulven Peter med alle mulige piger (både kærester og veninder)

 

 

Sponsoreret indhold