Se billedet: Bekræfter "Ulven" nyt forhold med gammel flamme?

Peter \

Peter "Ulven" Birch.

Foto: Dan Mariegaard

Tidligere på året gik de hver til sit – men nu tyder meget på, at Peter ”Ulven” Birch og hans gamle flamme, Alma Amila Rasmussen, igen er tilbage i hinandens arme.

I hvert fald nyder de lige nu hinandens selskab – og lidenskabelige kys – på en romantisk ferie til Malaga.

Det skriver Realityportalen.dk.

Det er den tidligere Paradise Hotel-deltager, der fornylig lagde et billede på Facebook, der viser det tidligere par i et lidenskabeligt kys midt i poolen. Også Alma Amila, der har medvirket i Kanal 4-programmet Danmarks Næste Topmodel, har lagt billedet på sin Instagram-profil.

"Ulven" Peter med Alma Amila til Danish Deejay Awards i København i 2015. Se flere billeder i bunden af artiklen. Foto: Dan Mariegaard

Parret mødte første gang hinanden i 2014, hvor kærlig musik opstod. Parret blev kærester, efter at Peter Birch havde brudt med forholdet til Selina.

- Ja, vi dater og har gjort det et stykke tid. Hun er faktisk den eneste, jeg har været sammen med, siden Selina og jeg gik fra hinanden, sagde Peter Birch til Ekstra Bladet i efteråret 2014. 

- Nu tager vi det stille og roligt, men vi er meget ens og hun er nem at være sammen med. Hun er ikke et brokkehoved som mange af mine eks'er. Ingen nævnt, ingen glemt, udtalte Peter Birch, der blandt andet også har været kæreste med Amalie Szigethy, dengang til Ekstra Bladet.

Se et galleri med "Ulven" Peter herunder:

Ulven Peter med alle mulige piger (både kærester og veninder)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close