Reality11. marts 2016

"Ulven" hentet af ambulance på natklub

Peter "Ulven" Birch havde i sidste weekend fået for meget indenbors, og hans krop sagde derfor stop. Det gjorde, at han besvimede på en natklub, og han måtte hentes med ambulance.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/peter_birch_kigger_ind_i_kameraet_med_en_drink_i_haanden.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Det gik grueligt galt for den tidligere "Paradise Hotel"-deltager Peter "Ulven" Birch, da han i sidste weekend var ude og feste. Det endte nemlig med en tur på hospitalet.

- Jeg kan huske, at jeg sidder og snakker med en pige, jeg faktisk ikke kender. Og jeg siger til hende, at jeg ikke har det så godt. Hun siger, at jeg også ser ret bleg ud. Jeg siger sådan lidt for sjov, at hvis jeg besvimer, så må hun lige hjælpe mig. Og så går der ikke lang tid, og så besvimer jeg faktisk, forklarer Peter til SE og HØR.

Heldigvis for Peter var der to politibetjente på rutinetjek på klubben, som hurtigt fik fat i ham i VIP-området og fik båret ham ud til en ventende ambulance.

Ambulancen kørte ham til Hillerød Hospital, hvor Peter fik konstateret alkoholforgiftning. Han havde simpelthen hældt alt for meget indenbords.

Efter behandlingen vågnede "Ulven" op på observationsafsnittet, hvor han fik besked på, at han skal tage den med ro fremover.

- Jeg tager en pause nu. Jeg skal passe på mig selv, forklarer "Ulven" Peter, der nu vil fokusere på sit arbejde, som han dog ikke har yderligere kommentarer til.

I galleriet herunder kan du se Peter med de mange kvinder, der har hængt på hans arm i nattelivet.

Ulven Peter med alle mulige piger (både kærester og veninder)

Sponsoreret indhold