Nyheder 27. november 2014

Ulven Peter afviser Kim Kardashian

Hendes røv er simpelthen for stor
Den kække realitystjerne takker nej til Hollywood-kvindens mås.
Den kække realitystjerne takker nej til Hollywood-kvindens mås.
Foto: Kaspar Wenstrup / TwitterDen danske realitystjerne Peter Birch har scoret mange smukke kvinder i sit liv. I en længere periode dannede han par med Paradise-baben Amalie Szigethy og nu er han sammen med modellen Alma Rasmussen. Hans kvindetække har desuden givet ham tilnavnet "Ulven".

LÆS OGSÅ: Ulven Peter scorer ung topmodel

Men en smuk kvinde, som Peter ikke vil røre med en ildtang, er Hollywood-divaen Kim Kardashian.

- Jeg ville afvise Kim Kardashian til enhver tid, siger Ulven Peter til SE og HØR, da han fortæller om, hvad han kan lide ved kvinder.

Den kontante udmelding skyldes hverken Kims personlighed, udstråling eller øjenfarve. Det er en helt anden kvindelig attribut, som får Ulven til at takke nej.

- Hendes røv er simpelthen for stor. Det er ikke lige mig, så jeg ville ikke gå efter at score hende, selvom jeg fik muligheden for det, griner Peter og forsikrer, at han ikke er overfladisk, men at han bare ikke er til store numser.

LÆS OGSÅ: Peter Birch må undvære kæresten

Lige for tiden har Peter Birch ikke gang i optagelser til nye programmer, fordi han fokuserer på at være manager for sine barer i det Københavnske natteliv.

Til gengæld pønser han og vennen Rasmus på at lave et nyt banebrydende realityprogram til næste år. Læs meget mere om det her hos SE og HØR: Nyt realityprogram med Ulven Peter og Numse-Rasmus.

LÆS OGSÅ: Peter Birch: Jeg er ked af det

Sponsoreret indhold