Se billederne: Så smadret er Paradise Hotel efter orkan

Paradise Hotel efter orkan

Vi kender det som et festligt og farverigt hotel, men da SE og HØR for nogle dage siden ankom til Paradise Hotel, var det et ganske andet syn, der mødte os.

Hotellet lignede nemlig slet ikke det festlige og farverige hotel – og årsagen skyldes den voldsomme orkan Patricia, der for omkring tre uger siden fejede ind over området og lagde store dele af området i ruiner.

Orkanen, der var en kategori 6, ramte flere steder med vindstød på op mod 410 km/t, og den rasede især området ved Mexicos kyst, hvor det populære reality-program bliver optaget.

Du kan se ødelæggelserne efter orkanen Patricia i videoen nederst i artiklen og på billederne øverst i dette galleri.

Den voldsomme orkan har givet store problemer for Paradise Hotel-produktionen, for stormen rasede altså få uger inden, at optagelserne til 12. sæson skal gå i gang.

- Hotellet var nærmest udraderet. Der var vægge, der var væltet, mursten faldt ned, og tage blev ødelagt. Hvis jeg havde set billeder af det dengang, så havde jeg nok udskudt optagelserne, siger Jacob Juhl, der er producent på programmet, til Ritzau.

De store ødelæggelser har betydet, at en større genopbyning har været i gang. Der skulle blandt andet lægges nyt tag, lige som der var behov for at genoprette forbindelse til både telefoni og elektricitet.

- Dagen før optagelserne skulle starte, var vi ikke helt sikre på, om vi kunne komme op at køre som planlagt, men det kunne vi heldigvis. Det hele blev genopbygget så hurtigt. Det er helt utroligt, hvor stærkt det er gået, siger Jacob Juhl og tilføjer:

- Vi har en masse generatorer, der kan supplere, hvis strømmen går igen.

Også Paradise Hotel-værten Rikke Gøransson har været påvirket af orkanen Patricia.

- Det var forfærdeligt. Jeg sad og græd foran skærmen, da jeg så alle ødelæggelserne. CNN opdaterede jo løbende, så jeg hele tiden kunne følge med. Og jeg kunne se, at orkanen ramte lige i vores område. Det var virkelig forfærdeligt, fortæller værten Rikke Gøransson til SE og HØR.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close