Rikke Gøransson

Smukke Rikke Gøransson har været vært på \

Smukke Rikke Gøransson har været vært på "Paradise Hotel" siden fjerde sæson Foto: All Over

Foto: All Over Press

Rikke Gøransson startede som deltager i ”Paradise Hotel”, men har nu regeret hotellet som vært i mange år..

Rikke Gøransson startede som almindelig deltager i ”Paradise Hotel”, men har nu regeret hotellet som vært i otte sæsoner af det populære partyprogram.

Den solbrune babe fik hurtigt mediernes opmærksomhed, da hun i tredje sæson af Paradise Hotel havde tilmeldt sig programmet sammen med sin kæreste Fatih Sahin. Deltagerne må som hovedregel ikke have en kæreste, når de deltager i programmet, og Rikke Gøransson måtte derfor forlade hotellet som følge af snyd. Rikke og Fatih kæmpede for kærligheden, selv da Fatih fortsatte i ”Paradise Hotel” alene, men i sidste ende holdt det ikke.

Rikke var dog ikke færdig med at være på TV, og efter kun få måneder fløj Rikke igen til palmestrande for at boltre sig på skærmen - denne gang i ”Robinson Ekspeditionen”. Selvom de kolde drinks var skiftet ud med klistrede ris, så kæmpede den unge pige sig igennem sandet, og vandt konkurrencen og de 500.000 kr.

Efter Rikkes imponerende sejr i ”Robinson Ekspedition” i 2007 kunne TV3 ikke give slip på den unge TV-babe, og da den daværende ”Paradise Hotel”—værtinde, Ibi Støving, meddelte, at hun skulle på barsel, så fik Rikke pludselig et stort tilbud fra TV-koncernen.

- Siden vi fik nyheden om Ibis graviditet, har vi arbejdet på at finde den rette vært til det populære program. Og vi er meget glade og stolte over nu at kunne præsentere en helt ny TV-vært. Seerne fik desværre ikke lov til at se ret meget til Rikke i sidste sæson af ”Paradise Hotel”, da hun røg ud allerede i andet afsnit. Men hun satte sig allerede dengang fast i vores bevidsthed, fordi hun brænder igennem skærmen på den helt rette måde. Igennem forskellige skærmtests har hun siden bevist, at vi så rigtigt. Hun har simpelthen slået benene væk under alle, der har set hende i en værtsrolle, meddelte TV3's programdirektør Jakob Mejlhede i 2007.

Umiddelbart efter sejren i ”Robinson” tog Rikke til Mexico igen – nu med et job på hånden som realityvært på det berømte og berygtede Paradise Hotel. Det var også her, at Rikke vinkede endegyldigt farvel til Fatih.

– Jamen, jeg var jo bare ikke glad. Jeg havde haft mange overvejelser inden, jeg tog afsted, men man blev bare ved med at give det nye chancer, fortalte Rikke Gøransson dengang om bruddet til SE og HØR.

Efter ”Paradise”-kæresten, Fatih, har den lækre babe datet forskellige kendte ansigter som fodboldspilleren Anders Lindegaard, smykkedesigneren Michael Lillelund, Frederik Fetterleins lillebror Christian, og hun har derudover også småkysset med hele Danmarks lord; Nicklas Bendtner.

Rikke tabte for alvor sit hjerte, da hun mødte kæresten Mathias under optagelserne til Paradise Hotel i Mexico i 2011. Forholdet varede dog kun to år.

- Vi ville bare forskellige ting. Jeg ville gerne købe en lejlighed, han havde én i forvejen, og han skal i gang med at lave film, mens jeg snart rejser til Mexico som vært i ”Paradise Hotel”, forklarede Rikke til BILLED-BLADET.

Rikke Gøransson har været vært for Paradise Hotel i sæson 4, 5, 6, 7, 8, 9, Reunion, 10 og 11. I mellemtiden har den lækre værtinde fået sig en fitness instruktør uddannelse, og vil nu i gang med uddannelsen som TV-tilrettelægger.

– Inden optagelserne til ‘Robinson Ekspeditionen’ var jeg tre måneder i Los Angeles, hvor jeg blandt andet tog nogle kurser i “broadcasting journalism”. Det har været en rigtig god oplevelse at blive undervist i det, som jeg faktisk arbejder med. Jeg har allerede otte års erfaring med at lave TV, men det er første gang, at jeg bliver skolet i det, fortalte Rikke til Realityportalen.dk i 2014.

Rikke Gøransson
8. marts 1986
36 år
Mathias Rasmussen, Christian Fetterlein, Michael Lillelund, Fatih Sahin, Anders Lindegaard, Nicklas Bendtner, Mads Madsen, Tommy-Lee Winkworth
Tommy-Lee Winkworth
"Paradise Hotel", "Robinson Ekspeditionen"

Find din favorit kendis her:

Close