Paradise Hotel12. november 2015

Paradise Hotel ødelagt af voldsom orkan

Mexico blev for tre uger siden ramt af en voldsom orkan. Den har også sat sine spor på Paradise Hotel.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/l1103506_1.jpg
 Thomas Laursen

Det er kendt for sine luksuriøse omgivelser, men de seneste uger har Paradise Hotel langt fra været et paradis.

For næsten tre uger siden gik den historisk voldsomme orkan Patricia i land ved Mexicos kyst, og særligt området omkring det velkendte hotel, der udgør rammerne for det populære realityprogram, blev hårdt ramt.

Den voldsomme orkan gav store problemer for produktionen, der kort tid efter skulle gøre klar til optagelserne af den nye sæson af Paradise Hotel.

- Hotellet var nærmest udraderet. Der var vægge, der var væltet, mursten faldt ned, og tage blev ødelagt. Hvis jeg havde set billeder af det dengang, så havde jeg nok udskudt optagelserne, siger Jacob Juhl, der er producent på programmet.

De store ødelæggelser betød, at der straks skulle igangsættes en større genopbygning af luksusvillaen, og håndværkerne arbejdede hurtigere end forventet. Udover ødelæggelserne var både elektricitet, telefoni og internet forsvundet i området.

- Dagen før optagelserne skulle starte, var vi ikke helt sikre på, om vi kunne komme op at køre som planlagt, men det kunne vi heldigvis. Det hele blev genopbygget så hurtigt. Det er helt utroligt, hvor stærkt det er gået, siger Jacob Juhl og tilføjer:

- Vi har en masse generatorer, der kan supplere, hvis strømmen går igen.

Selvom det lykkedes at få genopbygget skaderne på hotellet, har orkanen stadig sat sine tydelige spor på de normalt så idylliske og grønne omgivelser omkring luksusvillaen. Mange træer er væltet og forsvundet, og flere af dem, der er tilbage, er vindblæste og står nærmere vandret end lodret.

På trods af den hårde start er optagelserne til den 12. sæson af Paradise Hotel nu i fuld gang. De første nye deltagere er netop checket ind, og der venter masser af intriger, kærlighed og taktik, når programmet sendes i det nye år.

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold