Paradise Hotel11. november 2015

Paradise-Rikke om orkan-helvede: - Jeg græd

Den 12. sæson af det populære TV3-program blev i dag skudt i gang i området, hvor verdens værste orkan huserede for bare tre uger siden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/l1103506_1.jpg
 Thomas Laursen

Paradise Hotel er - som navnet antyder - normalt paradis på jord, men i år er mange ting ændret i det idylliske område i Mexico.

For bare tre uger siden gik orkanen "Patricia" nemlig i land og truede med fuldstændig at smadre den 12. sæson af TV3s populære program.

-Det var forfærdeligt. Jeg sad og græd foran skærmen, da jeg så alle ødelæggelserne. CNN opdaterede jo løbende, så jeg hele tiden kunne følge med. Og jeg kunne se, at orkanen ramte lige i vores område. Det var virkelig forfærdeligt, fortæller værten Rikke Gøransson til SE og HØR.

Orkanen "Patricia" var historisk og blev målt til vindstyrker på op til 266 kilometer i timen.

Så voldsomme vindstyrker er aldrig nogensinde målt tidligere, og umiddelbart før den ramte kysten, nåede stormen endda op på hele 325 kilometer i timen. Denflåede tage og huse fra hinanden, ligesom mange tusinde kvadratkilometer skov væltede omkuld.

Mirakuløst kom ingen mennesker til skade, og efter et imponerende genombygningsarbejde blev den kendte luksus-villa klar, så optagelserne til Paradise Hotel 2016 kunne begynde i dag.

Og vi kan afsløre, at der bliver knald på i 12. sæson, for deltagerne bliver endnu mere intime end nogensinde før.

SE og HØR er med i Mexico og sørger for at holde dig opdateret.

null

Sponsoreret indhold