Paradise Hotel12. juni 2019

Paradiso sprænger bombe på hotellet: Er Teitur på vej ud?

Kasper skal klippe et armbånd på en af fyrene på hotellet, og den fyr skal stå over til aftenens parceremoni på "Paradise Hotel"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/capture7.png
 Foto: TV3

Der er lagt op til mega drama i aftenens afsnit af "Paradise Hotel", når Kasper får en magt, som kan få stor betydning for parrene ved aftenens parceremoni i "Paradise Hotel".

Kasper skal nemlig klippe armbåndet på en af fyrene på hotellet, og den person, der får klippet sit armbånd, skal stå over til aftenens parceremoni.

Med andre ord: Fyrens partner er i stor fare, idet hun skal finde en ny at stå bag.

Og Kasper er ikke bleg for at gøre noget drastisk.

- Nu bliver det fed. Det gør det. Jeg sprænger en bombe på hotellet, siger han, inden han går op i loungen til de andre for at fortælle, hvis armbånd han har tænkt sig at klippe.

Kasper vælger at klippe Teiturs armbånd, og det betyder, at Anne er i stor fare. Teitur er rasende, mens Teiturs gode kammerat - på overfaldet i hvert fald - Jonass er vældig glad for Kaspers valg.

- Jeg prøver at skjule mit smil, da Kasper klipper Teiturs armbånd. Jeg vil gerne have Anne ud til aftenens parceremoni, fordi Anne spiller sammen med Teitur. Udadtil spiller mig og Teitur sammen, men jeg vil gerne have Teitur ud herindefra, siger Jonass.

Og dermed ser det ud som om, at Anne er i stor fare ved aftenens parceremoni - og det kan i sidste ende have betydning for Teitur.

Mon Jonass og Thomas' plan om at smide deres ven ud lykkes på den lange bane? Vi finder i hvert fald ud af, om de kommer tættere på, når "Paradise Hotel" løber over skærmen klokken 22:00 i aften.

Indtil da kan du se et lille klip fra aftenens program herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

null

Sponsoreret indhold