Kendte11. juni 2019

Selena Gomez siger endegyldigt farvel til Justin Bieber

Selena Gomez har nu for alvor placeret Justin Bieber i sin fortid, for nu har hun slettet sit sidste minde om ekskæresten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/selena-gomez-30102018.jpg
 Foto: Mega

Selena Gomez har nu sagt endeguldigt farvel til det sidste minde, hun har med ekskæresten Justin Bieber. Det skriver Seventeen.

Flere fans har nemlig lagt mærke til, at Selena har fjernet det sidste billede, hun har med Justin Bieber.

Det var et billede fra 2018, hvor Selena fejrer Justins fødselsdag. Ifølge mediet skulle billedet være ét af Justin og Selena med teksten:

"1. marts 1994 blev én, jeg kender født, som er mega cool. Boom", skrev hun dengang til billedet.

Det er ikke første gang, Selena har fjernet billeder fra sin Instagram-profil af sin ekskæreste, men det ser pt. ud som om, at lige nøjagtigt dette billede var det allersidste, hun manglede i sit feed.

Det betyder altså, at Bieber er fuldstændig væk fra Selenas Instagram, og dermed er det tydeligt, at Selena nu for alvor har placeret Bieber i fortiden.

Det er ikke underligt, at det har taget noget tid for Selena at pille det sidste billede ned. Hun har haft ret travlt med at promovere sin nye tøjlinje, arbejdet på nyt musik og haft premiere på sin seneste film "The Dead Don't Lie", som er sat til udgivelse senere i denne måned.

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-06-11_kl._14.31.33.png

Bieber og Selena, mens de stadig var sammen (foto: MEGA)

Selena er altså for alvor på vej tilbage efter sin indlæggelse som følge af en psykisk sammenbrud. Og også Justin ser ud til at være videre, for han er - som de fleste ved - gift med Hailey Bieber.

Parret er på det seneste blevet set med vielsesringe på fingeren. Det er først nu, Justin er begyndt at bære sin vielsesring - et år efter, at de to officielt blev gift.

Derudover er det kommet frem, at de er ved at lægge sidste hånd på værket i planlægningen af deres kommende bryllup. Justin og Hailey blev gift ved en yderst privat ceremoni, og de har hele tiden planlagt en storslået bryllupsfest.

Justin har dog kæmpet med sit psykiske heldbred, og derfor har parret været nødt til udskyde bryllupsfesten. Nu ser det dog endelig ud som om, at parret snart kan fejre deres kærlighed.

Sponsoreret indhold