Paradise Hotel14. april 2010

Paradise-Melissa: Jeg ligner Susan K

Det kan ikke sætte den mørklødede frækkerts pis i kog at blive kaldt en ”wannabe Susan K”
Melissa fra "Paradise Hotel" mener, at hun ligner Susan K - hvad synes du?
Melissa fra "Paradise Hotel" mener, at hun ligner Susan K - hvad synes du?
 Foto: All Over

Hun kan godt lide sex. Hun kan godt lide at vise sig frem. Og det hører ikke til sjældenhederne, at Melissa smider bh'en og svinger attributterne foran både de andre deltagere og alle TV-seerne på "Paradise Hotel".

Men nogle synes åbenbart, det kan blive lidt for meget. For eksempel Kasper, som i gårsdagens afsnit udtalte, at Melissa er "blufærdig", og at hun minder om en "wannabe Susan K".

Læs også: Susan K: Tak for rosen, Peter!

Godt nok mente han formentlig, at hun IKKE er blufærdig, men sammenligningen med Susan generer absolut ikke den chokoladebrune nudist:

- Jeg har det da det helt fint med, at Kasper udtaler sig sådan. Jeg har jo selv sagt, at jeg ligner Susan på mange punkter. Jeg er ligeglad med, hvordan folk ser på mig. Jeg kan godt lide at vise mig frem, og hvis folk har et problem med det, så må de have det, fnyser Melissa.

Læs også: Paradise-Melissa: Jeg kan godt lide sex

- Susan og jeg har snakket rigtig meget om, at vi ligner hinanden. Godt nok er hun mere kendt end jeg, men inde på hotellet synes jeg nu ikke, der er den store forskel. Det er Kasper, som har et problem. Han skal bare lige tage at pakke sammen ...

Susan K og Melissa har mindst en fyr til fælles nemlig Ulven Peter, som Melissa knalder med på "Paradise Hotel", og som Susan K var kæreste med før sin optræden i realityprogrammet.

Sponsoreret indhold