Paradise Hotel 2. april 2010

Paradise-Melissa: Jeg kan godt lide sex

Den chokoladebrune skønhed gik i denne uge for alvor til den på lagnerne med Peter. Hun mener ikke, hun udnyttede ham - og dog
Melissa kan også godt lide nam-nam...
Melissa kan også godt lide nam-nam...
Foto: All Over

Det har ikke skortet på sex mellem Ulven Peter og liderlige Melissa i denne uges "Paradise Hotel". Til tider har Peter endda måttet give fortabt og klage sin nød i det skjulte over Melissas konstante sexhungren. Men Peter kunne da bare have sagt fra, hvis han ikke ville knalde, mener Melissa.

- Jeg føler på ingen måde, at jeg udnyttede Peter. Vi var lige gode om det. Men han har helt klar en svaghed for piger, så jeg tænkte "fint nok". Så kunne jeg måske også få lov at blive der lidt længere.

Læs også: Paradise-Peter: Jeg fortjente at vinde

- Han kunne jo bare have sagt fra. Det kan da godt være, han følte sig forfulgt af mig, men jeg er en pige, som godt kan lide sex. Det var udelukkende for at være meget sammen med ham, at jeg var så anmassende. Peter var ikke ringe, klukker Melissa med henvisning til Peters evner udi lagengymnastikkens glæder.

Melissa havde ikke gjort sig mange tanker om sex på hotellet, inden hun kom ind.

- Jeg tænkte, at det jo nok godt kunne ske. Men det var egentlig ikke min mening at ville have sex på hotellet. Det kan godt være lidt slemt at se på, nu hvor jeg er kommet hjem. Især fordi jeg har fundet mig en kæreste, som jeg skal sidde og se det sammen med.

Læs også: Paradise-Peter: Trekanter, nej tak!

- Hvad synes han om at se dig have sex med en anden?

- Han har hele tiden været villig til at gå ind i det her og støtte mig. Det er også en, jeg kendte, før jeg tog af sted til Mexico. Han klarer det rigtig godt, synes jeg, og han støtter mig 100 procent.
Jeg får da mange tilbud i byen. Men igen: Det handler bare om at sige nej ...

Sponsoreret indhold