Paradise Hotel 14. april 2010

”Paradise Hotel”: Hvad nu, Peter?

Knaldekongens officielle Paradise-kæreste Amalie vender tilbage til hotellet, mens han har gang i Melissa
Amalie er tilbage på "Paradise Hotel" - mon hun tager Peter og Melissa på fersk gerning?
Amalie er tilbage på "Paradise Hotel" - mon hun tager Peter og Melissa på fersk gerning?
Foto: TV3

Ude af syne - ude af sind. Det ordsprog passer mere end almindeligt godt på Ulven Peters opførelse, siden Amalie blev smidt ud af "Paradise Hotel" for 14 dage siden.

Små 4 dage lykkedes det den dameglade Peter at holde Lille Peter i bukserne, inden han faldt pladask for fristelsen og knaldede med Melissa.

Læs også: Paradise-Peter: Det var ikke prostitutionSiden har Peter gang på gang ladet sig overtale til en gang lagengymnastik med den forførende Melissa, men i aften vender Amalie - Peters såkaldte officielle Paradise-kæreste - tilbage til hotellet.

Hvad mon Amalie gør, hvis hun finder ud af, at hendes kæreste allerede ved mere end en enkelt lejlighed har fået dyppet snablen hos en fremmed kvinde? Får Peter nogensinde lov at putte med Amalie igen, eller er det lykkedes Melissa at vælte Amalie af pinden?

Læs også: Paradise-Melissa: Jeg kan godt lide sex

Se med i aften klokken 22.00 på TV3, hvor der er lagt op til drama. Indtil da kan du genopfriske, hvordan Peter har sørget over, at Amalie måtte forlade hotellet ved hjælp af adskillige ture på Melissa.

Peter og Melissas knaldekavalkade:
Sponsoreret indhold