Paradise Hotel 26. maj 2010

Paradise-Carlos: Overfaldet

Den mørklødede reality-særling blev brutalt slået i hovedet, da han var på job i Jylland. Hør hans forklaring her
Paradise-Carlos så knap så kæk ud, efter en ukendt gerningsmand uden varsel gik til angreb på ham i weekenden, og gav paradisoen en blå kæbe
Paradise-Carlos så knap så kæk ud, efter en ukendt gerningsmand uden varsel gik til angreb på ham i weekenden, og gav paradisoen en blå kæbe
Foto: TV3

Det har gentagne gange vist sig, at det kan have sin pris at være højt profileret deltager i seersuccesen "Paradise Hotel". Det seneste eksempel er Carlos, der som de fleste af de andre realitystjerner for tiden ernærer sig ved at gæstebartende rundt om i landet.

Således også sidste weekend, hvor Carlos sammen med blandt andet Susan K havde tjans som gæstebartender og blikfang på diskoteket Crazy Daisy i Skive.

Læs også: Peter er ikke flov over at tude

Rystende oplevelse

- Jeg står uden for, og prøver at trække lidt frisk luft, da en gut helt umotiveret kommer flyvende mod mig. Han slår mig med et baghåndsslag lige i hovedet, fortæller en rystet Carlos.

Da han havde sundet sig over den rystende oplevelse, kontronterede han en dørmand, som sørgede for at paradisoen kunne få is på slaget.

Læs også: Susan smager godt

Idioter og stoddere skal holde sig væk

- Da oplevede jeg virkelig bagsiden af medaljen ved at være kendt. Jeg overvejede at melde det til politiet, men jeg skulle hjem morgenen efter, og jeg orkede ikke alt det bøvl på selve aftenen. Det ville ødelægge det hele.

- Men moralen her er, at alle de idioter og stoddere skal holde sig væk fra os fra "Paradise Hotel". Han sagde intet til mig. Slog mig bare, brummer Carlos.

Læs også: Melissa vil være stripper

Øm kæbe

Resultatet af overfaldet var dog heldigvis ikke alvorligt. Carlos slap med en hævet underlæbe.

- Det er okay nu. Hvis jeg løfter læben er der et blåt mærke inde bag ved. Men jeg er glad for, at jeg ikke fik en tand slået ud. Jeg har pæne tænder. Dem skal de sgu ikke ødelægge, smågriner Carlos, som tidligere er blevet truet, men endnu ikke har oplevet så groft et overfald som weekendens episode.


Sponsoreret indhold