Paradise Hotel19. maj 2010

Paradise-Peter: Jeg er ikke flov over at tude

Årets knaldekonge giver tårerne frit løb på hotellet – se, hvorfor han ikke skammer sig
Ulven Peter skammer sig ikke over flæberiet
Ulven Peter skammer sig ikke over flæberiet
 Foto: All Over

TV3 har reklameret med Peters nedsmeltning siden sidste uge. Tirsdag aften kom forløsningen så, da årets knaldekonge brød utrøsteligt sammen foran sin nye partner Julie. Men det var med oprejst pande, at Ulven Peter så sig selv med vand i øjnene.

- Jeg er ikke flov over, at jeg tuder. Alle mennesker har brug for at græde ud en gang i mellem, og jeg kan ikke se, der er noget forkert i at græde. Det kan jeg ikke, siger Ulven Peter til seoghoer.dk, men indrømmer, at flæberi nok ikke giver ret meget streetcredit.

Læs også: Peter og Nicolai: Hulfætre

- Det kan godt være, at det ikke er så sejt at græde som dreng, men jeg kan ikke rigtig komme udenom det. Nu har jeg jo gjort det, så må jeg stå ved det, siger scorerkongen og fortæller, hvad der fik tårene til at pible.

Læs også: Paradise-Peter: Sådan scorer man et handjob

- Jeg tror det er fordi det er rigtig hårdt at være derinde. Og så tror jeg, at alt det løgn og intriger bare blev for meget. Nogen gange bliver det hele bare for meget - især når man har fået noget at drikke, forklarer Ulven Peter, som du dog næppe kommer til at møde stortudende på et diskotek i provinsen.

- Nej, nej, nej. Herhjemme kan man få lov at være alene en gang imellem, men nede på Paradise kan du ikke gå et sted hen og få fred, siger Peter, som altså godt kan styre tårekanalerne når han turer rundt i det danske natteliv.


Sponsoreret indhold