Paradise Hotel8. april 2010

Paradise-Kenneth: I fængsel

Ronnies tvillingebror er i gang med at afsone en dom – se, hvad den udstemte deltager har lavet
Kenneth tilbringer i øjeblikket al sin tid i hotel gitterly
Kenneth tilbringer i øjeblikket al sin tid i hotel gitterly
 Foto: Jacob Ljørring

Kenneth Borregaard Sørensen, som for en kort bemærkning dukkede op i årets udgave af "Paradise Hotel" havde ikke ligefrem rent mel i posen, da han i efteråret rejste til Mexico for at fyre den af sammen med de andre unge festglade mennesker.

Inden afrejse var han nemlig gået amok på en anden mand og afventede sin dom for episoden. Den har han nu fået og netop nu er han i gang med at afsone sin dom for vold. Det erfarer SE og HØR.

Læs også: Paradise-Kenneth: Godt, jeg røg hjem

- Ja, han sidder inde i Statsfængslet på Kragskovhede indtil den 23. april. Han begik vold inden "Paradise Hotel" og brækkede vist kæben eller næsen på en eller anden. Men han fik først dom for et par måneder siden, lyder det fra en Paradise-deltager, SE og HØR har talt med.

30 dages fængsel

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/tema/paradise-hotel-2010/ph6kennethvoldsdomtek-jpg.jpgRetten i Aalborg bekræfter, at "en Kenneth Borregaard Sørensen" har fået en dom.

- Den blev afsagt den 10. februar, hvor han blev idømt 30 dages fængsel. Samtidig skulle han betale sagens omkostninger samt udbetale en erstatning til en person, siger hun.

Ronnie bekræfter

Kenneths tvillingebror Ronnie og deres far, Johnny, bekræfter, at han sidder i fængsel.

De siger, at manden, som Kenneth endte med at udøve vold imod, startede hele balladen - i den tro, at det var Ronnie, han provokerede.

Læs også: Paradise-Ronnie: Forkert taktik, brormand

Selv har Kenneth ikke noget at sige til historien, da SE og HØR fanger ham på sms i fængslet.

- Du skriver bare, hvad du har lyst til, lyder den eneste kommentar.Sponsoreret indhold