Nyheder29. juni 2009

Per Krøldrup: Overfaldet af rocker

Landsholdsspilleren blev i weekenden overfaldet af en rocker, da han var ude for at feste i Herning
Landsholdsspilleren kom i weekenden i klammeri med en AK81'er
Landsholdsspilleren kom i weekenden i klammeri med en AK81'er
 Foto: All Over

Forsvarsspilleren Per Krøldup spiller til dagligt i italienske Fiorentina, men holder i øjeblikket ferie i Danmark. Derfor var han i weekenden i byen med 4-5 venner, der skulle have en hyggelig aften i Herning. Sådan kom det ikke til at gå.

- Vi gik stille og roligt inde i byen, og pludselig kommer der en stor og aggressiv mand. Jeg ved ikke, hvad han ville, men han var meget aggressiv over for os, og han prøvede at slå efter nogle af os, forklarer Krøldrup til sporten.dk.

Manden skulle angiveligt have tilknytning til rockergruppen AK81, som er en underafdeling af Hells Angels. Han blev efter sigende endnu mere voldsom, da han erfarede, at landsholdsspilleren Krøldrup var med i mængden.

- Han ramte nogle af mine venner, og han prøvede også at slå ud efter mig, men han ramte ikke rigtig. Det var meget mærkeligt, og jeg er ikke klar over, hvad han egentlig ville, siger den chokerede bagstopper.

Per Krøldrup og vennerne slap fra overfaldet uden de store skrammer, og ifølge det lokale politi kommer der heller ikke til at ske mere i sagen.

- Den anholdte er stærkt beruset og slår ud efter flere forbipasserende personer. Der er tale om skubberier og små slag, som ikke er nok til at blive tiltalt for vold, udtaler Henning Præstegaard fra politiet til sporten.dk.

Sponsoreret indhold