Divaer i junglen21. marts 2018

Fie Laursen sviner TV3 for "Divaer i junglen": Latterligt!

Bloggeren Fie Laursen er med i den nye sæson af "Divaer i junglen". Særligt én ting i programmet er Danmarks største dramaqueen utilfreds med.
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/_m6y6766.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Så er Fie Laursen igen på banen med brok og drama.

Den 21-årige blogger og reality-deltager er med i den nye sæson af "Divaer i junglen", men hun er ikke tilfreds med programmet. Det skriver hun på sin blog.

Det er særligt det, at Fie og de fem andre divaer, Janni Ree, Caroline Petersen, Maja Bebe, Rikke Chili og Sascha Klæstrup er de eneste kendte i programmet.

I stedet for at sende seks kendte mænd med til Ecuador, hvor programmet blev optaget, er det helt almindelige håndværkere, divaerne er afsted med.

- Jeg synes, det var et latterligt twist i programmet. Programmet hedder jo ”Divaer i junglen”, ikke mænd i junglen, skriver Fie Laursen på sin blog.

Unfair konkurrence

Fie Laursen er især utilfreds med, at de fire håndværkere har bedre forudsætninger end de seks divaer.

- Om vi vil det eller ej, så har de mænd langt mere styrke og livserfaring end os divaer, skriver Fie Laursen, der altid er garant for en god omgang drama.

Bloggeren, Youtuberen, reality-deltager, og hvad ellers kan kalde Fie Laursen, holder i den grad ikke igen med sin kritik af TV3.

- Jeg synes, det havde et mere fair og bedre program, hvis der ikke var castet rigtige mænd, og de havde holdt sig til, hvad ”Divaer i junglen” er og står for, står der på hendes blog.

Kendte mænd sprang fra

"Divaer i junglen" har før kun haft kendte danskere med - mænd som kvinder. Men i denne sæson valgte TV3 at gøre det anderledes, og det kender Fie Laursen åbenbart svaret på.

- Jeg tror, at TV3 valgte at caste mændene i sidste øjeblik, fordi der var kendisfyre, der sprang fra. Jeg kendte personligt til to kendte fyre, der sprang fra i sidste øjeblik. Den ene fordi lønnen ikke var høj nok til ham for at deltage, skriver den 21-årige diva.

Selv om Fie Laursen er utilfreds med den del af programmet, så er hun ikke sur på de fire mænd, der altså skal konkurrere med hende i programmet.

- Men mændene, der var med, er pisse skønne, og jeg er glad for at have lært dem at kende, lyder Fies roser til de fire håndværkere.

"Divaer i junglen" har premiere på TV3 den 2. april.

Sponsoreret indhold