Paradise Hotel27. april 2019

Paradiso langer ud efter alt og alle: - Jeg forstår det ikke

"Paradise Hotel" er garant for drama. Og denne sæson er - selv om flere seere kritiserer den for at være kedelig - ingen undtagelse. Klara Montes langer nemlig ud efter medier, følgere og meddeltagere i et vildt udbrud
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190325_dm_paradise_premiere_103.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Som deltager i "Paradise Hotel" kommer der naturligvis en øget interesse om ens person. Men den interesse, som Klara Montes er blevet mødt med, har ifølge hende selv været alt for meget.

Paradisoen har i et udbrud på sin Instagram-story langet ud efter medier, følgere og endda hendes meddeltagere i det populære realityprogram.

Den yndige brunette har med egne ord været ved at sprænge i luften både på hotellet, og efter hun er kommet hjem. Det skyldes, at mange mener, at hun spiller uskyldig samt de mange spekulationer om hendes privatliv.

- Siden jeg satte mine fødder på det hotel og til nu, er jeg blevet kimet ned fra både presse og de andre deltagere samt følgere – hvorfor dit og hvorfor dat i forhold til min opførsel inde i programmet. Jeg forstår SLET ikke, hvorfor folk har så travlt med min opførsel, og hvordan, de tror, de kan tillade sig at kritisere det, de kalder mit ”hellige jeg”, skriver Klara i starten af sit indlæg.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20181011_wen_-_paradise_hotel_7.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Klara var en del af startcastet i dette års udgave af "Paradise Hotel" (Foto: Kaspar Wenstrup)

Flere af deltagerne i denne sæson mener, at Klara havde en kæreste, mens hun var på det luksuriøse hotel i Mexico. Nemlig Sean Bornkessel, som deltog i "Paradise Hotel" sidste år og blev smidt ud, fordi han havde en kæreste derhjemme.

Den kæreste var Klara. De to gik efterfølgende fra hinanden, og dermed så hun sit snit til at tage turen til Mexico.

Men det brud er der flere af deltagerne i denne sæson af TV3-showet, der ikke tror på. Blandt tvivlerne er der Sarah, Jonass og Teitur, som i det nyeste afsnit af "Mit Paradiso Liv" spørger ind til emnet.

- Jeg gider som det sidste at blive mistænkt for at være en løgner og skuespiller, ammen helt ærligt, hvad tror folk. Jeg ville da aldrig i mit liv tage væk fra en kæreste for at være med i et reality program, nu må festen altså stoppe, skriver Klara Montes om de hårde beskyldninger på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190325_dm_paradise_premiere_070.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Klara og Sean er kærester den dag i dag (Foto: Dan Mariegaard)

- Det er pinligt!

Og det er ikke kun hele dilemmaet, om hvorvidt Klara var kærester med Sean under hendes ophold i Mexico, som den unge pardiso har valgt at italesætte i sit udbrud.

Hun er også godt og grundigt træt af at blive kaldt kedelig. Både af de andre deltagere men også af seerne og hendes mange følgere.

- Jeg ville slet ikke kommentere på det her, for gosh jeg synes, det er toppinligt, at jeg skal forsvare, hvorfor jeg i de foregående afsnit ikke er hoppet på fyrene. Jeg forstår slet ikke, hvordan andre mennesker kan bilde sig ind at påpege, hvad der er sandt og falskt i MIT privatliv, lyder det fra Klara.

Klara runder af med at række ud til de af hendes følgere og meddeltagere, som ikke har travlt med at pege fingre af hende. Med paradisoens egne ord er de "fucking fantastiske".

Se Klara og Sean fortælle om deres forhold:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold