Reality12. januar 2016

12 uger henne: Amalie blev gravid på eksotisk ferie

Amalie Szigethty venter sit første barn med kæresten Mikkel. Den 24-årige tidligere Paradise Hotel-deltager blev gravid, mens parret i efteråret var på ferie i Los Angeles

Amalie på stranden (Alle fotos: Bo Lynge)

Der bliver snart babygråd og bleskift hos Amalie Szigethy. Den 24-årige tidligere Paradise Hotel-deltager er nemlig gravid med sit første barn sammen med kæresten Mikkel.

Og de lykkelige omstændigheder skete, mens parret nød en ferie i efteråret til Los Angeles.

Det fortæller Amalie Szigethy til SE og HØR.

Amalie og Mikkel boede hos homo-parret Joey og Andrew Santos, og da sidstnævnte var udenbys, kunne Amalie og Mikkel rigtig få tid til at hygge sig i gemakkerne i West Hollywood.

Og således blev et barn undfanget under sol og palmer.

Graviditeten har været holdt hemmelig for omverdenen, men nu er den blonde TV-babe klar til at fortælle om sit livs lykke med kæresten Mikkel.

- Mikkel ved, hvor meget jeg gerne ville have en baby, afslører Amalie Szigethy over for SE og HØR.

- Jeg har oplevet alt det, som jeg skulle med fester, TV og det vilde liv, og jeg har altid haft en idé om, at jeg gerne ville være mor, når jeg var omkring 25 år, siger 24-årige Amalie Szigethy til SE og HØR.

- Så vi valgte at smide beskyttelsen, og ja, nu er jeg jo så gravid, siger Amalie Szigethy og understreger, at det er et ønskebarn, der ligger i hendes mave.

Se de eksklusive billeder af gravide Amalie og hør hende fortælle om sin kæreste, Mikkel, og parrets fremtidsplaner i denne uges SE og HØR, der er på gaden onsdag.

https://imgix.seoghoer.dk/sh02_forside_instagram.jpg

Sponsoreret indhold