Nyheder14. marts 2016

Amalie understreger: - Jeg har ikke været utro med Peter!

Ekskæresten Mikkel Skelskov beskylder Amalie for utroskab - nu svarer Amalie tilbage
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amaliecp.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Rygterne om Amalie Szigethys angivelige kærlighedsforhold til 23-årige Mikkel Skelskov har længe svirret, og i fredags fortalte Mikkel Skelskov så, at Amalie og Mikkel ikke er kærester, da hun, ifølge Mikkel, skulle have været utro med den berømte og berygtede Peter "Ulven" Birch, som for nyligt er blevet single.

Det skete blot få dage efter, at Mikkel Skelskov på Facebook havde skrevet 'She said yes' efterfulgt af et rødt hjerte. Det fik det til at svirre med rygter om, at Amalie og Mikkel skulle giftes, hvilket Amalie dog afviste over for SE og HØR.

Mikkels udtalelser om Amalies angivelige utroskab med eksmanden Peter Birch blev blev dråben for reality-prinsessen, som ellers flere gange har udtalt, at hun ikke ville kommentere, hvordan hendes kærlighedsliv så ud. Til Ekstrabladet.dk har Amalie nu valgt at fortælle sin side af sagen.

- Jeg vil ikke udtale mig om min kommende datters far af sikkerhedsmæssige årsager, men jeg kan bekræfte, at jeg ikke har været Mikkel utro, da vi faktisk ikke har dannet par det meste af min graviditet. Jeg kan ikke udtale mig yderligere, men kan bare sige, at man skal se mit nye tv-show, hvis det hele skal give mening, siger Amalie til nyhedssiden.

Rygterne om, at Amalie skal være alenemor er altså sande, og Amalie har en tydelig besked til ekskæresten.

- Om jeg så var sammen med 'Kurt' fra Maribo eller Peter Birch, har det aldrig vedkommet Mikkel, da det er mit privatliv, og han har aldrig har været en del af det, siger hun og beskylder Mikkel Skelskov for at lyve.

- Desværre har han fortalt en løgn til pressen for at få min opmærksomhed, men det er ikke lykkedes ham, siger hun til Ekstrabladet.dk.

- Jeg ønsker ham det bedste, men jeg kan bekræfte på stedet, at jeg hverken har været ham utro eller været sammen med Peter Birch, siger hun til Ekstrabladet.dk.

Amalie afslørede til SE og HØR i januar, at hun ventede barn med sin meget nye kæreste Mikkel Skelskov. Amalie skulle være blevet gravid under en rejse til LA sammen med Mikkel, og barnet var ikke planlagt. Alligevel valgte Amalie og Mikkel at beholde barnet, og Amalie fortalte, at planen var, at Amalie og Mikkel skulle flytte i Rungsted-villa tæt på Amalies mor og starte deres nye familie der.

Ved den lejlighed trådte Mikkel Skelskov også frem i offentligheden og fortalte, hvor meget han glædede sig til at blive far.

- Jeg glæder mig SUPER meget til at skulle være far. Der er ikke noget, som jeg nogensinde har glædet mig mere til i hele mit liv, fortalte Mikkel Skelskov til SE og HØR.

Sponsoreret indhold