Reality12. november 2018

"Paradise"-babe vender tilbage på skærmen

Tina Maria vender tilbage på skærmen efter flere års pause, når hun medvirker i serien "Influencers"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-901094.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Hun vandt "Paradise Hotel" i 2012, hvor hun var en af de mest markante personligheder.

Tina Maria har ikke deltaget i særlig meget tv efter sin debut på "Paradise Hotel", men nu har hun ændret mening, når hun snart er at finde i et nyt program.

YouSee har tilbudt den tidligere paradiso at være med i deres populære serie "Influencers".

Det skriver Tina Maria på sin blog.

"I sommers blev jeg spurgt, om jeg ville være med i sæson to af programmet "Influencers", der både bliver vist på YouSee, men også YouTube. Jeg fik faktisk aldrig vendt tilbage og taget stilling – måske fordi jeg egentlig havde taget en beslutning om, at jeg ikke ville være med. Men så skete der simpelthen det, at en kæmpe drøm lige pludselig blev en realitet for mig – en drøm, der gik i opfyldelse, og da jeg så blev spurgt igen her i efteråret, om jeg ville være med i "Influencers", valgte jeg faktisk at takke ja," skriver Tina Maria på sin blog.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-946467_-_kopi.jpg
 All Over

Sådan så det ud, da Tina Maria vandt "Paradise Hotel" i 2012. Foto: Thomas Laursen

Tina Maria har de senere år gjort sig som blogger og instagrammer og ifølge den 27-årige mor, så kommer man helt tæt på hendes liv i "Influencers.

" Som mor har jeg ikke det store overskud og al tid i verden til at få filmet en masse fedt, lavet fede blogposts osv., så derfor tænkte jeg at sige ja til det her program, så I kan få lov til at følge med på sidelinjen helt tæt på og helt autentisk. Jeg er så spændt, og jeg glæder mig. For de næste par måneder filmer vi til programmet, og det er altså her, at der kommer til at ske ting og sager. Det er noget, der betyder så meget for mig, så jeg glæder mig til I kan følge med. Programmet vil blive vist i starten af det nye år, og jeg vil inden længe vise jer lidt af det, jeg lige nu går og arbejder på. Blandt andet går jeg i luften med mit helt eget brand i det nye år"

Tina Maria har over 186.000 følgere på Instagram.

null

Sponsoreret indhold