Reality20. september 2021

Nynne Larsen i tårer over Robert Hansen: Nu er det HELT slut

Det er over en måned siden, at Nynne Larsen modigt og ærligt åbnede op om, at hun var gået fra Robert Hansen efter en række voldsepisoder. Nu fortæller realitydeltageren opløst i tårer, at hun endelig har fået flyttet alle sine ting fra skuespilleren.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Forslået og knust kunne Nynne Larsen for over en måned siden afsløre, at hun var gået fra Robert Hansen, fordi han ifølge hende har udøvet vold mod hende af flere omgange.

Herefter fulgte et langt drama med beskyldninger mod hinanden fra begge sider.

Men nu har det endelig fået en ende. Realitydeltageren har langt om længe fået flyttet alle sine ting fra den lejlighed, som hun boede i med "Anja og Viktor"-stjernen.

Det afslører Nynne på sin Instagram-profil, hvor hun er tydeligt berørt over situationen.

- Det er en speciel dag, for i dag har Robert og jeg splittet vores hjem op, og jeg har flyttet alle mine ting ud til min mor midlertidigt, forklarer hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

Dramaet med ekskæresten Nynne Larsen gav endnu engang Robert en placering på forsiderne.
Dramaet med ekskæresten Nynne Larsen gav endnu engang Robert en placering på forsiderne.
 Foto: Gregers Overvad

Nynne og Robert nåede at være kærester on/off i et års tid (Foto: Gregers Overvad)

Selv om det er det rigtige at få flyttet sine ting og sat et punktum, så er det ikke nemt for Nynne at gøre. Hun er helt opløst i tårer, da hun fortæller sine mere end 140.000 følgere om den endegyldige slutning på det turbulente forhold.

- Det bliver godt at få sat et punktum, men jeg kan også godt mærke, at det kommer lidt tæt på, men det skal bare overstås, slår den tidligere "Divaer i Junglen"-deltager fast.

Nynne bor nu midlertidigt hos sin mor og har efter mere end en måneds drama og tovtrækkeri med Robert nu fået sine ting fra lejligheden pakket ned i flyttekasser. Og selv om hun er videre, så gør det hele stadig ondt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/optimized-20210814_lhl0399.jpg.jpeg
 Foto: Lars H. Laursen

Nynne bruger nu al sin tid på sin skole og på at komme ovenpå igen efter det voldsomme brud med Robert (Foto: Lars H. Laursen)

- Jeg synes godt nok, at det hele er lidt uoverskueligt i dag. Selv om jeg godt ved, at det her er det eneste rigtige at gøre, så er jeg bare ked af det, frustreret og magtesløs, fortæller Nynne og uddyber:

- Selv om der har været mange hårde dage og voldsomme episoder, så har vi også haft det godt. Så når man går fra hinanden, siger man farvel til både det gode og det dårlige, og det gør ondt.

Du kan læse alt om dramaet mellem Nynne og Robert i artiklerne herunder:

Sponsoreret indhold