Kendte24. august 2021

Nynne Larsen slog også Robert Hansen: - Jeg forsvarede mig selv

Beskyldningerne flyver gennem luften, efter Robert Hansen her til aften er begyndt at kommentere på bruddet med Nynne Larsen, der med flere historier og billeder fortæller om den voldelige ekskæreste. Til SE og HØR bekræfter Nynne, at hun også har slået Robert - men kun i selvforsvar
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/robert_og_nynne1.jpg
 (Foto: Privat)

- Sikke en børnehave, hva'?, siger Nynne Larsen, da SE og HØR taler med hende tirsdag aften.

Robert Hansen har for første gang svaret på hendes anklager om vold, og det har sat gang i et drama, der udspiller sig i kommentarfeltet på Instagram.

Til SE og HØR siger Robert Hansen nu, at parret sloges på en ferie i Spanien og var lige gode om det. Nynne Larsen erkender, at ja, hun har slået ekskæresten, men at det var i selvforsvar.

- Han slog mig i Spanien, hvor jeg sparkede ham i skridtet og slog ham i ansigtet. Det er første og eneste gang, jeg har slået ham, og det var for at forsvare mig selv, siger Nynne Larsen til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nynne_og_robert_-_foto_-_gregers_overvad.jpg
 (Foto: Gregers Overvad)

I sidste uge delte Nynne Larsen et billede af sig selv med blå mærker, som hun beskyldte Robert Hansen for at stå bag. Billedet er taget på en ferie i Spanien, men parret har forskellige versioner af, hvad der er sket. (Foto: Gregers Overvad)

- Mere kan jeg ikke huske. Formentlig på grund af den hjernerystelse, jeg fik fra den episode.

Nynne Larsen fortæller dog, at Robert Hansen ofte har været voldelig over for hende:

- Der er jo nok en grund til, at han endnu ikke har sagt, at mine udtalelser er ukorrekte. Han har tæsket mig med en guitar, og han har tæsket mig inde på børneværelset. De gange er jeg flygtet ud af lejligheden.

- Det er aldrig mig, der starter. Det sker, når han er påvirket af kokain. Undtagen den dag med guitaren, der var han halvfuld.

SE og HØR har forholdt Robert Hansen beskyldningerne om at være påvirket af kokain og alkohol, og han vil hverken be- eller afkræfte.

Nynne Larsen fortæller, at hun er allermest gal over, at hun fremstår som en løgner, efter at have delt beskyldningerne om vold.

- Jeg er rasende over, at der skal stilles tvivl om det, jeg siger. Hvorfor kryber han ikke til korset og siger, at det han har gjort er forkert? Han skal ikke få det til at fremstå, som om jeg lyver, siger hun til SE og HØR og fortæller samtidig, at Robert Hansen i går har sagt, han elsker og savner hende.

- Det viser han da på sin helt egen måde. Det klinger hult, når han ikke bare kan krybe til korset.

I opslaget, Robert Hansen har delt i dag, antyder han, at Nynne Larsen har delt billedet af sit forslåede ansigt for at få flere følgere på Instagram.

- Jeg kunne ikke finde på at gøre det for at få følgere. Det er også en sorg for mig det her. Jeg har kærestesorger, svarer Nynne Larsen.

Der er mange, der ikke forstår, hvorfor du har delt billedet, men ikke meldt det til politiet?

- Ja, det kan jeg godt forstå. Jeg har delt billedet for at sikre mig selv - så jeg ikke går tilbage.

null

Sponsoreret indhold