Numse-Rasmus vil tilbage til TV - og sviner sine kollegaer

Foto: Rene Schütze

Det er ikke mere end fire måneder siden, at realitydeltageren Numse-Rasmus bekendtgjorde, at han var helt færdig med at lave TV. 

På sin blog skrev han, at han kunne mærke, at det var det helt rigtige valg. 

Men nu har piben så alligevel fået en anden lyd. 

På sin Facebook-profil skriver han nu, at han er klar til at vende tilbage til de danske TV-skærme. 

- Det er en beslutning, jeg har taget for min egen men ikke mindst for mine fans skyld. Jeg er udmærket klar over, at jeg tidligere har udtalt, at jeg var færdig med at bidrage til medieverdenens eksistens, men da jeg udtalte det, var det med en forhåbning om, at der kunne komme nyt friskt blod ind i realityland, der kunne træde i mit sted, skriver han. 

Numse-Rasmus, der har det borgerlige navn Rasmus Billing Birnbaum, er dog ikke imponeret over de andre realitystjerner, der lige nu omtales mest i medierne. 

I sin opdatering har han blandt andet nogle mindre pæne ting at sige om Fie Laursen, Linse Kessler og Irina Olsen. 

- Irina the Diva har store patter - andet har hun ikke. Fie Laursen har en abnorm tud - andet har hun ikke. Og Linse Kessler har opsvulmende læber men intet andet at bidrage med. Jeg har både charme, selvtillid og lækkert hår, og derfor har jeg taget valget om, at jeg vil tilbage på TV-skærmen, skriver han. 

De nedre regioner har aldrig haft det bedre - nu er Numse-Rasmus klar til at date

Selvom selvtilliden altså bestemt ikke fejler noget hos den tidligere Singleliv-deltager, har han dog ikke et bestemt TV-program på krogen endnu. 

Derfor opfordrer han samtidig landets castere til at se i hans retning. 

- Jørgen Leth går snart på pension - lad mig kommentere Tour de France. Hans Pilgaard er blevet gammel og rynket, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil være en langt bedre vært på "Hvem vil være millionær". Der er brug for en attraktiv spiller på realitybanen. Der er brug for mig, skriver han. 

Du kan se hele hans opslag her: 

Hvorvidt Rasmus altså vender tilbage til TV-skærmen afhænger altså af de danske castere. 

Rasmus blev kendt, da han deltog i "Singleliv" på Kanal 4. Her så vi ham i jagten efter kærlighed, hvor han blandt andet talte åbent om sin store sexlyst. 

Siden har han også deltaget i "Et ton cash" og "Helt i skoven". 

Samtidig har Rasmus også været til audition på både "X Factor" og "Talent" - begge gange dog uden held. 

Han har tidligere været i modvind efter at have løjet sig død på sin Facebook-profil, men nu er han altså klar til at vende tilbage til medieverdenen. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close