Reality 20. august 2015

Numse-Rasmus dumpede audition – Prøver ”Talent”

Realitystjernen Numse-Rasmus kom ikke videre fra for-audition til ”X Factor”, men forsøger med en ny sang til ”Danmark har talent”
Foto: René Schütze

Rasmus Billing Birnbaum, kendt som Numse-Rasmus i folkemunde, var til foraudition på ”X Factor” i går, men gik desværre ikke videre. Det har dog ikke taget modet fra ham, da han nu vil gøre et forsøg i et andet lignende program.

- Det lænede sig dog mod et ja, da dommerne var tavse et stykke tid, men de mente ikke, at ”krumme-sangen” var noget for Blachmann, siger Numse-Rasmus til SE og HØR.

Den kendte børnesang var åbenbart ikke et hit hos dommere, som deltagerne bliver præsenteret for, før de eventuelt kan komme op og forsøge at overbevise de tre dommere, som vi kender fra udsendelserne på DR.

[node:aller-related-content]

Men som bekendt er Rasmus Birnbaum ikke en person, man sådan lige slår ud af kurs, så han forsøgte naturligvis igen samme dag. Denne gang sammen med nogle venner og en helt ny plan – bogstavelig talt.

- Jeg og mine wingmen forsøgte som en trio med en fucked up tekst til temaet fra Olsen Banden. Dommerne var flade af grin, siger Rasmus til SE og HØR.

Desværre var dommernes grineflip stadig ikke nok til at sende Numse-Rasmus og hans kompagnoner videre i konkurrencen.

Numse-Rasmus og de andre blev foreslået af dommerne at forsøge sig ved audition til ”Danmark har talent” på TV2, hvor der er audition senere i dag.

Vi vil selvfølgelig følge op på Rasmus’ nye audition i morgen.

Sponsoreret indhold