Reality12. januar 2017

Numse-Rasmus løj sig død: Nu vælter det ind med kritik

Numse-Rasmus valgte forleden at ”lave lidt sjov” med sine mange Facebook-fans og skrev natten til onsdag en opdatering på det sociale medie, hvor han løj om sin egen død. Det har fået flere til at komme med stor kritik af reality-stjernen
https://imgix.seoghoer.dk/media/5b106a2da2f94b53993445c51606746b.jpg
 Foto: SBS TV

Numse-Rasmus’ mange fans på Facebook vågnede onsdag morgen op til en chokerende besked.

”Rasmus er stille sovet ind i nat”, stod der i den korte på besked på reality-stjernens væg.

Mens Rasmus Billing Birnbaum, som Numse-Rasmus hedder i det virkelige liv, er heldigvis ikke død – og beskeden natten til onsdag var kun ment som en ”spøg”.

Det fortæller en lyslevende Numse-Rasmus til BT:

- Det var en joke, og nu er jeg blevet kimet ned. Det var bare sort humor. Jeg beklager da, hvis jeg har stødt nogen, siger Rasmus Billing Birnbaum til BT.

Joken er dog faldet mange for brystet, og kritikken har således haglet ned over reality-stjernen, der blandt andet er kendt fra programmet ”Singleliv”.

Ifølge BT kommenterede flere vrede fans således Numse-Rasmus’ opslag med alvorsord, inden han valgte at slette sit opslag.

- Helt ærlig Rasmus er du virkelig så medie liderlig at du mener at det er nødvendigt at joke med at du er død?, skrev én blandt andet.

- Du burde søge hjælp. Tag dig sammen, du er 40 år gammel. Trist, lød kritikken fra en anden.

- Syg joke ! Døden laver man ikk sjov med, lød det fra en tredje.

Til BT fortæller Numse-Rasmus:

- Det er ikke for at få opmærksomhed. Jeg skrev det, fordi jeg var træt efter at have siddet og sendt mails uafbrudt i tre en halv time i forbindelse med et projekt, jeg har gang i, hvor vi indsamler fodboldtøj til fattige børn i Ghana.

Sponsoreret indhold