Numse-Rasmus siger endegyldigt farvel

Foto: SBS TV

Nu er det slut: Numse-Rasmus takker af for reality tv. 

Sådan lyder beskeden fra en afklaret Rasmus Billing Birnbaum, der selv skriver om bruddet med offentligheden på sin blog.

- Endegyldigt farvel til reality branchen, skriver en kontant Rasmus Billing.

Rasmus Billing Birnbaum blev kendt som "Numse-Rasmus", da han i programmet "Singleliv" flere gange fortalte om sin forkærlighed for store... ja numser. "Numse-Rasmus" har siden sin deltagelse i "Singleliv" været en fast inventar i flere andre reality-programmer som "Helt i Skoven" og "Et ton cash". 

Men nu skal det altså være helt slut. 

- Nu er tiden til at komme videre med livet, men må erkende jeg har haft en sjov tid i denne farverige verden, men jeg må også sige, jeg har også haft det hårdt, fastlår Rasmus i det lange blogindlæg

Det har nemlig ikke altid være let at være "Numse-Rasmus". Den bramfrie Rasmus har skabt en del negative overskrifter i sin tid som realitydeltager. 

Overskrifter som Ramus godt selv kunne have været foruden. 

- Jeg vil komme videre. Men det vil være og bliver en hård kamp mod den danske jantelov, skriver Rasmus og erkender samtidig, at det vil tage flere år at slippe af med sit "reality navn". 

Navnet "Numse-Ramus" hænger nemlig ved, lige meget hvor realitydeltageren går hen, så nu vil Rasmus være fri for navnet og realityverden. 

Det er ikke Rasmus første forsøg på at blive fri fra spotlyset. Rasmus Billing har tidligere sagt farvel til realitylivet, efter han uden held havde tilmeldt sig realityprogrammer som "Paradise Hotel", "Robinson Ekspeditionen" og "Dagens Mand". 

Nu skulle den dog være god nok, "Numse-Rasmus" er fast besluttet på, at denne gang skal være det endegyldige farvel.

- Jeg vil gerne ønske alle nye som gamle og Big Reality Stars god vind i fremtiden, om det er privat eller på skærmen, og husk at være jer selv og nyde nuet, slutter Rasmus af. 

Hvad Rasmus nu skal til at lave, ved han ikke selv endnu, men vi ønsker ham i hvert fald held og lykke med sit nye liv væk fra rampelyset. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close