Reality7. maj 2019

Nu får Fie fjernet sin største fejl

Fie har delt en video, hvor hun med egne ord får fjernet sin største fejl: Den kærestetatovering, hun fik under forholdet til Frederik Skovbjerg

Danmarks ukronede reality-dronning havde inviteret alle med, da hun for kort tid siden valgte at få fjernet sin største fejl til dato: Den kærestetatovering, som hun fik under forholdet til Frederik Skovbjerg.

Fie Laursen havde således kameraet tændt – og uploadede efterfølgende videoen på sin YouTube-kanal – da hun besøgte en tatovør for at få fjernet tatoveringen.

Og i videoen - som du kan se nederst i denne artikel - lagde den unge reality-dronning altså ikke skjul på, at tatoveringen rangerer som én af de største bommerter i hendes 22 år lange liv.

- Jeg har lavet mange fejl i mit liv, men det her er sgu på toppen af det hele, siger Fie i videoen, inden hun rækker højre hånd frem for at vise tatoveringen, der bestod af bogstaverne F + F efterfulgt af et hjerte.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190313_wen_-_tv3_15.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Fie og Frederik, da alt stadig var fryd og gammen. Foto: Kaspar Wenstrup

- Til alle jer, der sagde, at det var en dum idé med den tatovering, I får sgu lige ret, tilføjer Fie i videoen.

Fie regner med, at det vil tage omkring otte behandlinger at få slettet det synlige spor efter Frederik Skovbjerg, som hun altså indtil for nylig dannede par med.

Utro og udnyttet

Planen var oprindeligt, at Fie og Frederik skulle gå fra hinanden som bedste venner. Og de skulle også bo sammen i lejligheden i Sydhavnen i København, indtil de fandt noget andet at bo i.

De planer er dog smidt i skraldespanden, efter SE og HØR i sidste uge kunne afsløre, hvordan Frederik havde været Fie utro.

Til SE og HØR fortalte Fie alt om det kuldsejlede forhold, og hvordan det brat sluttede.

- Folk begynder at ringe til mig, efter vi har slået op, og fortæller mig, at han har været mig utro med en af mine veninder som bor lige over for mig, fortalte en ærlig Fie, inden hun fastslog, at hun virkelig havde kæmpet for at få forholdet til at fungere.

- Jeg føler, at jeg virkelig har kæmpet for os. Han slog jo op med mig og sagde, at var på grund af mine problemer med jalousi. Og jeg har jo søgt hjælp for at redde vores forhold og være ærlig over for hele Danmark, forklarede hun i sidste uge over for SE og HØR.

- Jeg kan jo ikke gøre for, at folk er mig utro. Jeg har gjort alt. Taget hans datter ind og lavet et børneværelse. Jeg har støttet ham i, at han gerne ville være kendt og hjulpet ham med interviews, fordi jeg ville kæmpe for os, lød Fie forsvar for sig selv.

Nu er hun tilbage på singlemarkedet – én lektie rigere:

- Næste gang, jeg får en kæreste, skal vi ikke lige ud og have nogle tatoveringer, lyder det i dag fra Fie.

Du kan se videoen, hvor Fie får fjernet sin tatovering, herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold