Reality 29. april 2019

Dramatisk video: Her slår Fie og Frederik op

Bølgerne går højt, og det ender med, at Fie og Frederik vælger at gå hver til sit under dramatiske omstændigheder i aftenens afsnit af "Ex on the Beach"
Foto: Kaspar Wenstrup

Bølgerne går for alvor højt mellem Fie og Frederik i aftenens afsnit af "Ex on the Beach", hvor de to ikke kan blive enige om, hvorvidt de skal fortsætte som "Ex on the Beach"-kærester.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det ender med, at Frederik forlader diskussionen, og dét får Fie til at reagerere.

- Frederik! Vi har slået op lige nu, siger Fie, og så forlader Frederik hende.

Det får Fie til at sætte spørgsmålstegn ved, om Frederiks følelser for hende har været ægte.

- Hvad fanden har jeg betydet for dig?, siger Fie, mens hun følger efter Frederik.

De to diskuterer, og så siger Fie dét, der for alvor får Frederiks bæger til at flyde over.

- Jeg håber, at min eks kommer ind i morgen.

Det får Frederik til at kaste sin drink ud over Fie. Og så bliver det for meget for Fie, der bryder sammen oven på diskussionen.

Er ikke sammen længere

Noget tyder dog på, at Fie og Frederik finder ud af det hele igen. De to var i hvert fald kærester, da de kom hjem fra Mauritius.

Alt syntes at være godt, og de to turtelduer svævede på en lyserød sky. De fik sågar kærestetatoveringer og flyttede ind sammen.

Det viste sig dog, at det alligevel ikke gik. For tre dage siden afslørede Fie nemlig på sin Instagram, at de to var gået fra hinanden.

Vis dette opslag på Instagram

Frederik og jeg er gået fra hinanden, som kærester. Frederik tog en beslutning om at slå op, jeg var uenig men blev enig, da jeg skabte selvindsigt. Det er ikke med kold luft, men selvfølgelig to knuste hjerter. Jeg troede at jeg var klar til at indgå et forhold, men med et voldeligt forhold og traumer i rygsækken, har det været en stor udfordring for mig at være en god kæreste, med overskud og tillid. Frederik er den bedste mand - og jeg har aldrig haft så god en kæreste før, men jeg er også voksen nok til at se at han ikke skal tage min kamp - så derfor har jeg valgt at tage den, men med ham som min bedsteven, ved min side. Jeg har søgt psykiatrisk hjælp - og går til psykolog, hvor jeg får hjælp til at komme videre fra min fortid. Min hverdag fungere normalt, men ikke når jeg har en kæreste. Lejligheden er opsagt, jeg har søgt om en ny lejlighed - og i de sidste 3 måneder vi har lejligheden bor vi her sammen, som venner. Jeg vil stadig være en del af klaras liv, som før. Frederik vil også stadig se hundene, når jeg skal bo alene, med dem til sommer. Vi er begge knuste, men prøver at holde os stærke som bedste venner. Som det ser ud nu, beholder vi også stadig vores tattoveringer. Det vi har opbygget sammen er noget af det mest ægte jeg har følt, til en partner - men forsætter vi som kæreste par bliver det til en grim ting, pga mine problemer. Vi håber vores fans vil støtte os og respektere det er sådan, det skulle gå.

Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den

Sponsoreret indhold