Reality23. november 2016

"Mit Plastikmareridt": Ninas bryster er klar til at blive luftet

Den 32-årige stripper er mere end glad for det resultat, hun fik fra kirurgerne i "Mit Plastikmareridt". Også selvom de ikke blev så store, som hun havde drømt om
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nina5.jpg
 Foto: TV3

Målet var klart: Brysterne skulle være symmetriske og sidde tættere på hinanden, da Nina lagde sig under kniven i aftenens afsnit af "Mit Plastikmareridt". Stripperen afhænger nemlig meget af sit udseende, så hun var spændt på at se, hvad plastikkirurgerne kunne stille op med hendes ærgerligt udseende bryster.

Se hvordan Ninas bryster ser ud efter operationen her:

Den 32-årige stripper blev ikke skuffet.

- Jeg er rigtig glad for resultatet. Altså, de skal lige falde ordentligt på plads, det tager omkring et år, inden de er faldet rigtigt på plads. Men de er rigtig flotte, fortæller den glade Nina til Se og HØR. Med andre ord er Nina altså tilbage i sit arbejde som stripper med et par meget velformede og flotte bryster, der er klar til at blive vist frem.

Hun fortæller også, at "Mit Plastikmareridt" egentlig var hendes venindes idé, fordi Nina allerede selv var i gang med at lede efter et sted, der kunne ordne hendes bryster. Problemer var, at det højre bryst var begyndt at falde ned, og brysterne var ikke længere symmetriske. Desuden havde hun et meget stort mellemrum mellem brysterne, så hun havde ikke nogen kavalergang.

Nina fortæller, at hun før var meget tynget af, at hendes bryster så ud, som de gjorde.

- Jeg var meget træt af implantatet, og det var jo mest på grund af arbejdet. Altså, jeg følte mig jo ikke på, man han bare ikke den samme udstråling, forklarede Nina.

Hun fortæller, at hun sågar var nødt til at takke nej til jobs, hvor hun skulle være topløs, fordi hun ikke følte, at hun kunne vise brysterne frem.

I dag er virkeligheden dog heldigvis en helt anden for den smukke Nina. Hun er meget glad for resultatet, selvom hun godt kunne have foretrukket nogle større implantater.

- De var jo så søde, de læger der. De forklarede mig, at fordi jeg er så tynd, så ville større implantater blive for tunge, siger Nina.

Hun dyrker nemlig meget sport og fitness, og hendes krop ville derfor ikke kunne bære tungere implantater, og risikoen for, at de fladt ned som de tidligere, ville blive for høj.

Nina var ikke den eneste, der kom fra programmet med et yderst flot resultat. Også 31-årige Christina fik en operation, hvor hun blandt andet fik skiftet sine runde implantater ude med nogle, der var dråbeformede.

Resultatet gav hende nogle yderst flotte bryster, som kirurgerne er MEGET tilfredse med.

Se klippet med Christinas nye bryster her:

Sponsoreret indhold