Helle fra 'Mit plastikmareridt': - Nu skal jeg i bikini

Helle Clausen på 55 år er blevet så glad for sin \

Helle Clausen på 55 år er blevet så glad for sin "nye" mave, at hun vil vise den frem til sommer. Her er hun før operationen.

Foto: TV3

Så du med i aftenens udgave af ”Mit plastikmareridt”?

Helle Clausen på 55 år var overordentlig utilfreds med sit maveskind efter en fejlslagen operation efter to graviditeter og et ekstra ar efter en senere operation, hvor hun fik fjernet livmoderen.

Men programmets læger kom hende til undsætning med en operation, som hun i dag er meget tilfreds med.

- Resultatet er blevet lige, som jeg havde ønsket, det skulle være. Lægerne er meget dygtige, fortæller en glad Helle til SE og HØR.

Det har haft stor betydning for Helle, at hun endelig 20 år efter den første operation, har ændret opfattelse af, hvordan hun ser sig selv på.

- Det har betydet, at jeg er blevet mere glad for at se på min egen krop. Det har jo været mange år, hvor jeg ikke har haft lyst til at se mig selv uden tøj på. Operationen har da ændret en hel del for mig, siger Helle.

Før operationen var det ikke så pæne vendinger, Helle brugte, når hun omtalte sin mave.

- Jeg føler mig tyk som et hængebugsvin. Det ligner en sammenklappet sandkage med en skæv navle. Jeg bliver rigtig ked af at se mig selv uden tøj på i spejlet, for maven fylder så meget, fortalte en nedtrykt Helle i aftenens afsnit af ”Mit plastikmareridt” før operationen.

Men det er der blevet ændret radikalt på. Faktisk har Helle lagt planer for at vise maven frem i den nærmeste fremtid.

- Jeg skal da have en bikini på igen på et tidspunkt, når det bliver sommer og varmere, siger Helle glædesstrålende.

Se eller gense det øjeblik, hvor Helle får at vide, at hun er godkendt til at få en operation – og se hendes flotte resultat bagefter:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close