Mit plastikmareridt: Jeg har en mave som et hængebugsvin

Helle Clausen dækker helst sin mave til, og hun er slet ikke glad for at se sig selv nøgen.

Helle Clausen dækker helst sin mave til, og hun er slet ikke glad for at se sig selv nøgen.

Foto: TV3

Efter to graviditeter valgte Helle Clausen at få opereret noget ekstra maveskind væk, men resultatet blev hun langt fra tilfreds med.

- Jeg føler mig tyk som et hængebugsvin. Den ligner en sammenklappet sandkage med en skæv navle. Jeg bliver rigtig ked af at se mig selv uden tøj på i spejlet, for maven fylder så meget, fortæller en nedtrykt Helle i aftenens afsnit af ”Mit plastikmareridt”.

Som om det ikke var nok, at den gamle operation for 20 år siden har sat negative spor, så fik hun også fjernet livmoderen fra samme område af maven og fik endnu et ar på maven.

Helle på 55 år håber, at programmets læger, Jens Jørgen Elberg og Faye Sarmady, vil forbarme sig over hendes situation og tildele hende en operation, så hun kan blive glad for sin mave igen.

Du kan også møde René på 48 år, der som lille blev slemt forbrændt og i dag stadig lever med generne fra ulykken i barndommen.

- Jeg har smerter konstant, det prikker og snurrer, og operationerne dengang gjorde det kun værre. Det er som at have en agurk under armen hele tiden, fortæller René.

I aftenens episode medvirker også Pia, der fik foretaget et brystløft af en kirurg, der ville bruge hende som forsøgskanin til en ny operationsmetode. Resultatet er Pia slet ikke glad for.

Lidt i samme kategori finder vi moderen Maja, der beskriver det som at have smerter helt op i halsen efter en operation på sine bryster.

Se med i aften klokken 21.00 på TV3 for at se, hvem lægerne kan tilbyde hjælp og hvem, der må gå slukøret hjem.

Her kan du se et klip af Helle, der beskriver sit maveskind:

Hør René fortælle den forfærdelige historie om at blive forbrændt i en alder af seks år:

Her fortæller Maja om sit forhold til sine bryster:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close