”Mit plastikmareridt”: - Jeg troede, jeg skulle dø

Britta har et grimt ar på maven, som hun håber på, lægerne kan gøre noget ved.

Britta har et grimt ar på maven, som hun håber på, lægerne kan gøre noget ved.

Foto: TV3

I aftenens udgave af ”Mit plastikmareridt” møder vi blandt andre Britta, der frygtede, at hendes tid var kommet, efter at det gik utroligt galt med en plastikoperation, hvor overskydende hud skulle fjernes fra hendes mave.

- Jeg vidste ikke, om jeg overlevede det. Det var virkelig forfærdeligt. Og i dag har jeg aldrig pause fra smerterne, siger Britta i aftenens udsendelse.

Hun fik for 12 år siden efter et anseeligt vægttab fjernet hud fra maven. Men noget gik galt under operationen, så der gik koldbrand i såret.

Britta håber på, at lægerne Jens Jørgen Elberg og Faye Sarmady kan befri hende fra hendes smertehelvede.

Desuden kan du i aftenens udsendelse møde Charlotte, der med egne ord aldrig har følt, at hun har haft de ”rigtige” bryster. Allerede som 18-årig brugte hun hele sin børneopsparing på en brystforstørrende operation, men det højre brystimplantat giver hende i dag så store gener, at hun gemmer sig væk.

Derudover er Elisabeth mødt op i klinikken i København for at høre, om de kan hjælpe hende med at rette på flere forfærdelige operationer på hendes næse, som hun er meget utilfreds med.

Til sidst har vi Katja, der efter flere fejlslagne brystoperationer stadig har grimme ar og sting siddende i sine bryster. Hun håber, at lægerne kan hjælpe hende med at få rettet op på de grelle operationer, der er blevet foretaget på hende.

Se med i aften fra klokken 21.00 på TV3.

Her kan du se Britta vise arrene på sin mave frem:

Du kan også se Katja vise arrene og stingene på sine bryster:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close