Nicolai fra "Luksusfælden" venter stadig på godkendelse til flexjob

Foto: NENT

"Luksusfælden"s eksperter gav Nicolais økonomi et grundigt kig i sømmene, og han har fået et stramt budget at leve efter.

Efter programmet går det strygende for den unge slagelsebo.

- Det går superfint, jeg følger budgettet til punkt og prikke. Det er jo idiotsikkert, så det er nemt, siger Nicolai til SE og HØR.

- Eksperterne var også supersøde. Men de skal jo selvfølgelig være strenge på kamera.

Siden optagelserne har han også fået et job, hvor han har vagter cirka to gange om ugen. Det er på en bodega i Ishøj, og han er glad for jobbets fleksibilitet, da han kan arbejde i det omfang, han kan overskue.

- Det er superhyggeligt, men nok ikke et arbejde, jeg bliver i, til jeg bliver gammel. Der er musik hele tiden og mange input, som gør, at jeg bliver træt rigtig hurtigt. Efter en syv timers vagt er jeg fuldstændig smadret, fortæller han.

Men det kan godt have lange udsigter, før Nicolai kan få et andet arbejde. Han venter nemlig stadig på at blive godkendt til flexjob gennem kommunen.

- Corona har lukket meget ned. Og nu, hvor det er åbent igen, er der rigtig mange, der har det meget værre end mig, der skal have hjælp først. Jeg ved ikke, hvor lang tid, der går. Men sådan er det. Jeg må bare væbne mig med tålmodighed, siger bartenderen.

Det er altså ikke lige foreløbig, at parret skal bruge eksperternes gavekort til bryllupscatering.

Bryllupsplanerne er dog ikke gemt helt væk. Hvis alt går efter planen, vil han og Abigail om tre år have betalt så meget af gælden af, at Nicolai er ude af RKI, og så skal der planlægges drømmebryllup.

- Vi drømmer stadig om det store slotsbryllup på Holckenhavn Slot i Nyborg, fortæller Nicolai.

- Oprindeligt kiggede vi på at blive gift i London, men i Danmark kan man få et slotsbryllup billigere, end hvis man skal leje en hotellobby i London.

I klippet herunder kan du se, hvordan Nicolais kæreste, Abigail, reagerede, da hun fandt ud af, at han skylder 250.000 kroner.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close