Reality 12. oktober 2021

Kæmpe kovending i "Luksusfælden": Derfor ombestemmer Tine sig

”Luksusfælden”-eksperterne, Louise Fredbo-Nielsen og Kenneth Hansen, kom i den grad på opgave, da de besøgte 47-årige Tine i Valby
(Foto: NENT Group)

Det er datteren Naya, der har sendt bud efter de garvede ”Luksusfælden”-eksperter, så Tine kan få hjælp til at komme ud af sin økonomiske knibe.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tines primære problem er, at hun bruger voldsomme summer på fastfood, cigaretter og sodavand.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: NENT Group)

Foto: NENT Group

Efter programmet har Tine dog ikke helt sluppet sine cigaretter. Men ”Luksusfælden” har i den grad sørget for, at hun har fået overblik over sin økonomi:

- Jeg kan slet ikke genkende mig selv i programmet. Jeg føler bare, der er sket så meget i den periode her, siger Tine til SE og HØR.

- Vi har fået sindssyg meget struktur på, og der er en finger på hver en mønt – der er ikke noget, der får lov til at ligge og blive ignoreret, forklarer Tine, der således både overholder aftalerne med sine kreditorer og ikke overskrider de budgetter, som eksperterne har lagt.

Men i programmet står Tine pludselig overfor et enormt dilemma:

Hun kan vælge at sælge sin andelslejlighed og således være gældfri om to år og fire måneder – eller blive boende i sine vante rammer og først være gældfri om mere end 14 år.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet af Viafree

I første omgang beslutter Tine sig for at sælge sin bolig. Men så ombestemmer hun sig:

- Da jeg stod der, er det jo den der med, at det kunne være fedt at være gældfri om to år, forklarer Tine, der således i første omgang slet ikke var i tvivl om, at hendes lejlighed skulle sættes til salg.

- Men så kommer jeg hjem, og så tænker jeg ”hvad fanden er det, jeg har gjort? Det er en dum beslutning", forklarer Tine videre og uddyber, at hun i så fald, sammen med sine to børn, skulle finde sig en lejebolig til 10.000:

- Så kan vi ikke bo i Valby. Så skal jeg ud at finde et andet sted – og det havde jeg egentlig ikke lyst til.

Tine forklarer desuden, at hun, da hun tog beslutningen, også forsøgte at tænke på den nære fremtid, når børnene er flyttet hjemmefra. Her ville hun muligvis skulle ud at finde endnu en lejlighed.

- Jeg synes også, at den gæld der er i lejligheden, ikke er nogen dum gæld.

Tine har dog alligevel fået barberet en smule af gælden. Eksperterne fik nemlig sparet hende for intet mindre end 48.000 kroner.

Og det betyder, at Tine således er helt gældfri om 13 år.

Sponsoreret indhold