Reality 8. maj 2017

Natascha Linea: Jeg tror, jeg har ADHD

"De unge mødre"-deltageren har været ved lægen og blive testet for opmærksomhedsforstyrrelse
Foto: Dan Mariegaard

Natascha Linea er overbevist om, at hun lider af ADHD, derfor har "De unge mødre"-deltageren netop været en tur ved lægen for at blive testet for den neurospykiatriske lidelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg skulle svare på otte spørgsmål og fire ud af de otte spørgsmål viser, at jeg måske kan have ADHD, fortæller Natascha Linea, da SE og HØR fanger hende lige efter lægebesøget.

Natascha Linea er derfor blevet henvist til en psykiater, der skal udrede hende.

Selv er hun ikke i tvivl.

- Der er så meget, der tyder på, at jeg har ADHD. Jeg var meget udadreagerende som barn, flyttede ofte skole, fordi jeg blev smidt ud. Jeg var det der larmebarn, der ikke kunne sidde stille. Det er ret typiske tegn på ADHD, forklarer Natascha Linea, der ville have det helt fint med at få stillet diagnosen.

- Det ville betyde, at hele mit liv ville give mening. Lige nu føler jeg, at det er min skyld, at jeg ikke passer ind, ikke kan sidde stille og holde fokus.

Det var Nataschas egen læge, som opdagede tegnene.

- Da jeg skulle sygemeldes for stress, var jeg oppe ved min egen læge. Jeg sad hele tiden og pillede ved et eller andet og havde svært ved at sidde stille, og så spurgte hun, om jeg har ADHD. Det kunne jeg ikke svare hende på, så vi blev enige om, at jeg skulle testes for det.

Herunder kan du se et stort galleri med Natascha Linea

Natascha Linea

Sponsoreret indhold